Beste fietser,

Met de start van het nieuwe schooljaar brengt Fietsersbond Sint-Truiden de fietsveiligheid van Truiense schoolomgevingen onder de aandacht. Vind jij het ook belangrijk dat kinderen, ouders en andere begeleiders op een veilige manier naar school én terug naar huis kunnen fietsen?

Kom dan op zaterdag 1 september om 14.00u naar het NMBS station van Sint-Truiden en fiets met ons mee door de stad om zo aandacht te vragen van het huidige en toekomstige stadsbestuur.

Fietsende groet,

Fietsersbond Sint-Truiden

Kidical mass Sint-Truiden

Op zaterdag 1 september vertrekken wij om 14.00u aan de voorzijde van het NMBS station Sint-Truiden. Tijdens een tocht van een uurtje fietsen we aan een rustig tempo langs vele plekken in onze stad waar kinderen zich begeven.

We rijden langs: basisschool Klim-Op, SOLV campus de Regenboog, Atheneum campus Tichelrij, KCST, Atheneum campus Domein Speelhof, basisschool Sint-Rita en Academie Haspengouw.

Deelnemen?

Deelname is gratis voor iedereen, dus haal je stalen ros van stal en kom met familie, vrienden & buren meefietsen voor een veilige fietsomgeving.

Voor de kinderen is er, met dank aan Den Hof, aan het einde van de fietstocht een gezonde en smakelijke verrassing voorzien.

Meer informatie kan je vinden op de Facebookpagina van Fietsersbond Sint-Truiden of rechtstreeks op de pagina van de kidical mass.