Davost leeft zich vandaag uit in de sporthal van Nieuw Sint-Truiden, Sportlaan, 3800 Sint-Truiden. Jij bent toch ook geïnteresseerd in volleybal.

De maand September is begonnen.  Verenigingen kunnen in deze maand hun werking voorstellen.  Davost heeft hiervoor de hele sporthal van Nieuw Sint-Truiden tot haar beschikking. Je kunt er alvast de meisjes zien trainen.

Nieuwe meisjes zijn een noodzaak om de werking te garanderen. Er zijn alvast vele kinderen naar de initiatielessen van vandaag gekomen, wat de zekerheid geeft voor het voortbestaan van de club en bewijst dat de organisatie goed werk levert.

Initiatielessen
De allerkleinsten kunnen initiatielessen volgen. Zij leren voorwerpen verzamelen, deze van de ene kant naar de andere te brengen, leren kleine hindernissen te nemen, lopen rondjes, maken plezier… kortom, ze kunnen hun eens goed uitleven en… maken nieuwe vriendinnen.

©mediahaspengouw.be

Tornooi
In de loop van de dag staan er allerlei  provinciale Volleybaltornooien op het programma. Het is lang geleden dat er nog oefenmatchen waren waarbij de meisjes enkele partijen of wedstrijden konden spelen.  Ze zijn blij dat ze er terug tegenaan kunnen gaan. Zo zal er o.a. gespeeld worden tegen Wolvertem, VoLanZo, Genk en onderling tegen elkaar.

Dames Volleybal Sint-Truiden is een toffe gezellige club waarbij plezier centraal staat.

©mediahaspengouw.be

Contactgegevens
Indien je lid wilt worden of kennis wilt maken met de vereniging Dames Volleybal Sint-Truiden, kun je contact opnemen met DAVOST.
GSM: +32 475 83 03 98
e-mail: secretariaat@davost.be
Facebook: www.facebook.com/volleysinttruiden/
Website: www.davost.be