Dames Volleybal Sint-Truiden scoort met haar Clubdag

Activiteiten

Davost leeft zich vandaag uit in de sporthal van Nieuw Sint-Truiden, Sportlaan, 3800 Sint-Truiden. Jij bent toch ook geïnteresseerd in volleybal.

De maand September is begonnen.  Verenigingen kunnen in deze maand hun werking voorstellen.  Davost heeft hiervoor de hele sporthal van Nieuw Sint-Truiden tot haar beschikking. Je kunt er alvast de meisjes zien trainen.

Nieuwe meisjes zijn een noodzaak om de werking te garanderen. Er zijn alvast vele kinderen naar de initiatielessen van vandaag gekomen, wat de zekerheid geeft voor het voortbestaan van de club en bewijst dat de organisatie goed werk levert.

Initiatielessen
De allerkleinsten kunnen initiatielessen volgen. Zij leren voorwerpen verzamelen, deze van de ene kant naar de andere te brengen, leren kleine hindernissen te nemen, lopen rondjes, maken plezier… kortom, ze kunnen hun eens goed uitleven en… maken nieuwe vriendinnen.

©mediahaspengouw.be

Tornooi
In de loop van de dag staan er allerlei  provinciale Volleybaltornooien op het programma. Het is lang geleden dat er nog oefenmatchen waren waarbij de meisjes enkele partijen of wedstrijden konden spelen.  Ze zijn blij dat ze er terug tegenaan kunnen gaan. Zo zal er o.a. gespeeld worden tegen Wolvertem, VoLanZo, Genk en onderling tegen elkaar.

Dames Volleybal Sint-Truiden is een toffe gezellige club waarbij plezier centraal staat.

©mediahaspengouw.be

Contactgegevens
Indien je lid wilt worden of kennis wilt maken met de vereniging Dames Volleybal Sint-Truiden, kun je contact opnemen met DAVOST.
GSM: +32 475 83 03 98
e-mail: secretariaat@davost.be
Facebook: www.facebook.com/volleysinttruiden/
Website: www.davost.be

Geen reacties

Deel jouw reactie met de bezoekers van Truiensnieuws.be

Activiteiten
Technopolis gaat naar school

Technopolis organiseert in de eerste helft van het nieuwe schoojaar een hele reeks workshops en shows voor de scholen rond wetenschap. De scholen kunnen nog steeds terecht bij Technopolis in Mechelen maar kunnen ook ervoor opteren om Technopolis naar school te brengen, nu zeker een aanrader na het stijgend aantal …

Activiteiten
Miljonairsroute – Zaterdag 26/09/2020 – 13u – 16u – Organisatie PVDA Sint-Truiden

Volgens PVDA-Sint-Truiden is er veel geld in de wereld, ook bij ons in Haspengouw. Die rijkdom is alleen slecht verdeeld. De coronacrisis maakt de verschillen tussen rijk en arm nog groter. Om te vermijden dat de coronafactuur op het bord van de werkende klasse belandt, is het nodig dat de …

Activiteiten
Wijndomein Kitsberg stelt haar domein open op 6, 20 en 27 september

Evi en Daniel Medarts-Swerts wilden een eigen wijn van topkwaliteit produceren. In 2008 ging deze droom in vervulling. Ze zijn fier op hun wijngaard en wensen graag uitleg te geven over het ontstaan van hun passie: de wijnteelt. Wens je meer te weten over de teelt en de verwerking van …