Ook in het nieuwe seizoen 2024-2025 zullen bezoekers kunnen kiezen voor het abonnement ‘all in’ van CC De Bogaard. Dat werd vorig jaar gelanceerd ter gelegenheid van de 50e verjaardag van het CC. “We zagen het aantal bezoekers aan onze voorstellingen met ruim 20 procent stijgen”, vertelt directeur Serge Voncken. Ook het brede aanbod viel erg in de smaak bij de Truienaar.

Voor het nieuwe aanbod is het nog enkele dagen wachten, maar steeds meer Truienaren raken in de ban van het cultuurcentrum en haar agenda. “De vorig jaar gelanceerde formule ‘all in abonnement’ heeft zeker gewerkt, steekt directeur Serge Voncken van wal. “Met dit abonnement kunnen bezoekers voor een vaste prijs naar alle 85 voorstellingen in het cultuurcentrum gaan. We wilden alle plaatsen weer bezet krijgen, want we zaten met de nasleep van de coronacrisis waarbij veel stoelen leeg bleven. Onze zaalbezetting is met 20 procent gestegen.”

Vanaf donderdag 6 juni biedt CC De Bogaard de formule opnieuw aan bij de start van de ticketverkoop voor het nieuwe cultuurseizoen 24-25.

Foto © rdc