Op 28 juni 2022 bakten de klanten hun eerste vleesjes in het inmiddels sterk gewaardeerde Fonduehuis. Het restaurant op het Heilig-Hartplein bestaat alweer 2 jaar. Ter ere van dit bijzondere jubileum worden er tot 23 juni maar liefst 300 gratis etentjes weggegeven, elk ter waarde van 55 euro. Ze bieden een volledige culinaire ervaring, inclusief een aperitief, een hoofdgerecht naar keuze, koffie of thee en alle dranken. Een etentje winnen kan via de sociale media van TruiensNieuws en Trudo FM.

Van de 300 gratis etentjes werden er 170 via deze online krant TruiensNieuws en via radiozender Trudo FM verloot. Er was een enorme respons van lezers en luisteraars tot zelfs ver buiten Haspengouw en de provincie Limburg. De laatste 30 etentjes worden vandaag, zaterdag 8 juni 2024 verloot, hier en nu. Dit is de wedstrijdvraag: “Geef de naam van het plein waar Fonduehuis gelegen is”.

Stuur je antwoord naar info@truiensnieuws.be en vermeld duidelijk je naam, je adres en de gemeente waar je woont.

De 30 eerste juiste inzendingen krijgen een etentje cadeau.

De gewonnen etentjeszijn uitsluitend te gebruiken tijdens de speciale verjaardagsweek van Fonduehuis, van 24 juni tot en met 30 juni. Het Fonduehuis wilde heel graag iets teruggeven aan de Truienaren gezien het grote succes. Om iedereen de kans te geven kan er één voucher per gezin worden gewonnen, één voucher per tafel worden gebruikt. Dat wordt samen met vrienden en familie genieten van een heerlijke fondue-ervaring in een feestelijke setting.

                                  

Beelden © Laenen Media