In Sint-Truiden hebben we sinds korte tijd weer een uniek bedrijf bij. Camper-Huren.be, verhuurt zoals de domeinnaam het zegt, campers. Maar niet zomaar campers, 3 verschillende types, zodat iedereen wel de camper vindt die bij hem of haar past!

Wij trokken er op uit om de zaakvoerder eens aan de tand te voelen:

“Zo geschiedde, we gingen online opzoek en vonden een geschikte camper om te huren. Wat daarop volgde was geweldig; een echte vakantie om nooit meer te vergeten. Ken je dat gevoel van alles kan en niets moet? Awel, dat gevoel hadden wij! Je komt immers op plaatsen waar je normaal nooit komt en als je even halt wil houden op een leuke plaats dan kan dat gewoon.”

“Omdat deze vakantie ons zo bevallen was hebben we besloten om een camper aan te komen en deze te verhuren op de ogenblikken dat hem niet in gebruik hadden. 1 Jaar nadien hadden we er al 3…”

“Na een paar seizoenen hebben we echter besloten om de mobilhomes te verkopen, om ons te richten op nieuwe uitdagingen.”

TN: En ondertussen hebben jullie er weer 3 campers bij?
“Onze aandacht ging op dat moment uit naar onze verhuis richting Sint-Truiden. We zijn ondertussen een paar jaar gesetteld in onze nieuwe thuis. Afgelopen zomer begon het weer te kriebelen, de onvergetelijke vakanties en uitstappen met de motorhome.”

“Ondertussen is onze dochter het huis uit en zijn we onder ons twee. Daardoor kwam het idee van een buscamper, compact maar toch volledig uitgerust. Onze dromen nemen weer de vrije loop.”

“We zijn wederom aan een mooi avontuur begonnen. Liefhebbers van vakanties met een buscamper of motorhome kunnen bij ons terecht voor een memorabele vakantie met één van onze pareltjes, selectief uitgezocht om aan alle mogelijke noden te voldoen. Comfortabel en praktisch ingerichte wagens voor avonturiers die geen grenzen kennen.”

TN: Alvast bedankt voor het mooie verhaal en veel succes met jullie nieuwe uitdaging!

Praktisch:
https://camper-huren.be/
Luikersteenweg 253, 3800 Sint-Truiden
info@camper-huren.be
0495/254054