Het werd alvast een succesvolle eerste week voor de Truiense Nostalgie. Ondanks dat het kerstconcept van de Truiense middenstandsvereniging Shop & The City Sint-Truiden aardig werd ingeperkt door de nieuwe coronamaatregelen, trokken vele bezoekers naar de Trudostad. Met gezellige kerstverlichting, sfeervolle animatie, vele kerstinitiatieven waaronder de Kerstelfenzoektocht en de A. Verelst Development Schaatsbaan heeft Sint-Truiden zowel voor jong als oud heel wat te bieden. En dit nog t.e.m. 9 januari 2022!

“Zoals we eerder vermeldden, wilden we dit eindejaar eerder back to basics. Met een stad als Sint-Truiden heb je uiteindelijk niet veel extra nodig om die nostalgische kerstsfeer te creëren. We hebben een historische stad met een mooie grote markt, vele boetieks en gewaardeerde horecazaken. Mensen komen hier echt graag. We hebben de afgelopen dagen dan ook vele bezoekers van Sint-Truiden, maar ook van ver daarbuiten, mogen verwelkomen in onze binnenstad”, vertelt Shop & The City Sint-Truiden.

“Uiteraard zijn we ook realistisch. Had corona niet zo hard toegeslagen dit eindejaar, hadden we wellicht dit aantal méér dan verdubbeld. Maar gezien vele schoolactiviteiten niet meer doorgingen, hebben we natuurlijk ook op het aantal schaatsers moeten inboeten. Deze kinderen kwamen dan wel eerder met het gezin schaatsen. En in dat kader zijn we blij dat we nog t.e.m. 9 januari 2022 deze unieke beleving kunnen garanderen voor ieder tijdens deze kerstvakantie”, concludeert Shop & The City Sint-Truiden.