Luc en Jan Withofs van Brasserie ’t Veilinghuis hebben hun huiswerk klaar: “Ik roep mijn collega’s uit de horeca op, om zich ook voor te bereiden op wat komen gaat. Hygiëne en veiligheid zullen de norm worden. Wij hebben richtlijnen voor onze medewerkers uitgewerkt, voor onze kinderhoek, voor leveranciers en een huishoudelijk reglement.”

Zij hebben hun plan voorgelegd aan Horeca Vlaanderen, dat dit op hun beurt gaat voorleggen aan de GEES. De horeca moet trouwens herbeginnen vanaf nul, zichzelf als het ware opnieuw uitvinden.

Nieuw is dat ze vanaf woensdag 20 mei starten met Straffe (afhaal) kost!
Dankzij hun gekende culinaire topkwaliteit zijn deze kant-en-klare, kraakverse afhaalgerechten om vingers en duimen van af te likken.

Wanneer? Van woensdag t.e.m. zondag
van 15u00 tot 19u00
Bestellen? Via ons online formulier op http://www.hetveilinghuis.be/
bel naar 011/68.16.72
of mail naar info@hetveilinghuis.be

Afhalen? In brasserie ’t Veilinghuis, Tongersesteenweg 150, of aan huis geleverd à €0.50/km.Gelieve uw bestelling ten laatste de dag zelf om 12u00 door te geven.

Je kan kiezen tussen deze straffe (afhaal) gerechten