Brush-marathon 2020 goed voor 700 euro!

Algemeen

De dames van Galanti Color Experts uit Wilderen bij Sint-Truiden en CKG de Hummeltjes, Steunpunt Haspengouw sloegen op zondag 8 maart 2020, Internationale Vrouwendag, symbolisch de handen in elkaar!

Tamara Menjoie, eigenaar-kapster van salon Galanti Hair én sterk sociaal geëngageerd, wil vooral gezinnen met een kleine portemonnee een hart onder de riem steken. Zo was ze in 2019, op eigen initiatief, gratis de haren komen wassen en knippen van ouders en kinderen in begeleiding bij het CKG.

Begin 2020 kwam ze met een grootser idee aankloppen: samen met haar gedreven team Gitte en Vicky een brush-marathon organiseren in eigen salon!

Voor een klein prijsje kon iedereen zijn haren laten wassen en knippen. Dit resulteerde in de prachtige som van 700 euro! Om wille van de Covid-19 uitbraak kan de cheque echter pas vandaag overhandigd worden.

CKG de Hummeltjes zal dit bedrag besteden aan het samenstellen van een startpakket bij aanvang van de begeleiding: een “Pak(je) me vast!?”. De band verstevigen tussen ouder en kind, samen je kind goed groot laten worden, samen spelen en leren is hiervan het opzet .

In naam van al onze gezinnen en heel het CKG-team willen we Tamara en haar team van Galanti Color Experts bedanken voor haar inzet om het mee mogelijk te maken dat mensen zich met elkaar gaan verbinden.

Wij kijken ook reikhalzend uit naar onze verdere samenwerking. In de nabije toekomst wil Tamara immers heel graag ‘ambassadrice’ worden van het Huis van het Kind Haspengouw. Op die manier wil ze haar bijdrage leveren aan de preventieve ondersteuning van kwetsbare gezinnen in onze regio.

(foto: ricky blue passion)

Geen reacties

Deel jouw reactie met de bezoekers van Truiensnieuws.be

Algemeen
Kreeg het personeel van het nieuwe zwembad een ongeldig contract?

Dat een online gemeenteraad zijn nadelen heeft, bleek nog maar eens gisteren toen de techniek een hoofdelijke stemming tijdens de gemeenteraad niet meer kon volgen. Geluid op, geluid af, sommige raadsleden als een goudvis in een televisiebeeld en dan de telling. Sla ons dood als het fout is, maar uit …

Algemeen
Freddy Davis staat aan het frietkot

Meer dan ooit tevoren is er grote nood aan wat vrolijkheid en amusement. Met zijn nieuwe single ‘Friet met worst en mayonaise’ wil Freddy Davis hiertoe zijn steentje bijdragen. Alle ingrediënten om een vrolijk gevoel te krijgen zijn aanwezig op deze single, namelijk: een overbekende melodie, een ludieke tekst, een …

Algemeen
Loyaal Lokaal! Stad Sint-Truiden doet warme oproep om lokale economie te steunen.

  De overheid onderneemt verschillende acties om de door corona getroffen sectoren te helpen. Eén van deze acties is de lancering van consumptiecheques, een nieuw betaalmiddel dat moet leiden tot extra inkomsten voor lokale handelaars en horeca. De stad Sint-Truiden geeft haar werknemers dit najaar eenmalig zulke consumptiecheques en roept …