Artistique is een van de pop-ups van de UCLL Diepenbeek in de Stapelstraat 33 in Sint-Truiden. Binnenkort organiseren zij een lezing om de mensen kennis te laten maken met 1 van de ambachtsvrouwen waar we mee samenwerken. Het event zal plaatsvinden op zaterdag 19 februari om 19u in de Stapelstraat 33 in Sint-Truiden. 

Dit is je kans om 1 van de vrouwen achter onze producten te ontmoeten: Caroline Klinckhamers. Caroline is een van de drie dames waar wij mee samenwerken. Haar aandeel bestaat vooral uit de prachtige quilts in verschillende formaten en de elegante sjaals. Op deze lezing zal Caroline vertellen over haar jaren ervaring, hoe ze begonnen is en hoe haar toekomst er voor haar uit zal zien.
Na de lezing is er ook tijd om te netwerken met de andere aanwezigen en natuurlijk ook met Caroline zelf. Dit allemaal met een alcoholvrij drankje (het is tenslotte tournée minerale deze maand )
OPGELET: snel zijn is de boodschap want de plaatsen zijn beperkt tot 15 personen!!
Deze leuk gevulde namiddag kost je slechts 5 euro. Interesse? Schrijf je dan snel in via mail. Mailen kan naar darius.pauwels@student.ucll.be