Freddy Davis draagt nieuwe cd op aan overleden vrouw Anita

Algemeen

Met zijn nieuw album ‘Ambiance in ’t kot’ gooit Freddy Davis het deze keer over een totaal andere boeg. Het was allang zijn wens om een cd te maken met ludieke, vrolijke feest -en fuifnummers.

Het is daarenboven een album dat hij opdraagt aan zijn vrouwtje Anita, die op 3 april 2020 overleden is aan de gevolgen van het Coronavirus.

De reden waarom Freddy dit ambiance album aan zijn overleden vrouw opdraagt is niet verwonderlijk, want dit muziekgenre genoot haar absolute voorkeur. Bij de opnames was Anita er dan ook bij aanwezig en keek ze enorm uit naar deze cd.  Helaas heeft zij het eindresultaat niet meer kunnen beluisteren.

Freddy Davis maakt een extra moeilijke periode mee, doordat hij thans niet alleen het verlies van zijn vrouw moet verwerken, maar de coronamaatregelen daarenboven ook zijn optredens onmogelijk maakten en zijn fanclub hierdoor alle geplande evenementen tot het einde van het jaar moest annuleren.

Daar waar sommigen veronderstelden dat Freddy zou gestopt zijn met optredens, kunnen wij integendeel met zekerheid melden dat hij zeker doorgaat en er inmiddels al nieuwe optredens geboekt staan.

Momenteel wordt er achter de schermen van D & V ook gewerkt aan een nieuwe single, die in de komende weken zal te horen zijn op de radiostations.

Het nieuwe album is verkrijgbaar via de fanclub van Freddy Davis: thoelen.kristien@telenet.be of via Bol.com die de cd in Vlaanderen verdeelt.

 

Geen reacties

Deel jouw reactie met de bezoekers van Truiensnieuws.be

Algemeen
Vernieuwde Vissegatstraat en omgeving coronaveilig ingehuldigd

  De voorbije maanden zijn nog enkele details afgewerkt, maar intussen is de Vissegatstraat en haar omgeving helemaal klaar. Om de buurtbewoners te bedanken voor hun begrip en constructieve ingesteldheid tijdens de werken, organiseerde het stadsbestuur een coronaveilige inhuldiging waarbij iedereen ‘van op afstand maar toch dichtbij’ de opening van …

Algemeen
Studeren in cultuurcentrum De Bogaard

Cultuurcentrum De Bogaard stelt van 7 tot en met 23 december opnieuw twee ruimtes ter beschikking voor de Truiense studenten die in alle stilte voor hun examens willen studeren. Je kan er elke weekdag van 9u tot 18u terecht en op zaterdag van 9u tot 16u. De 2 ruimtes zullen …

Algemeen
De H. Franciscus heeft de kerststal uitgevonden

Museum DE MINDERE vraagt in naam van de uitvinder van de kerststal, Franciscus van Assisi, om Kerstmis thuis te vieren en om postkaarten naar mekaar te sturen. Het wordt pas een Zalig Kerstfeest en een Gelukkig Nieuwjaar als we deze eindejaarsperiode thuis blijven. DE MINDERE, het museum van de Vlaamse …

%d bloggers liken dit: