Freddy Davis gaat door!

Algemeen

“Sinds het overlijden van mijn echtgenote Anita doet een gerucht de ronde als zou stoppen met zingen en optredens te doen. Ik weet niet waar men dat vandaan haalt maar daar is niets van aan, Anita zou dit zeker ook niet gewild hebben dat ik met muziek zou stoppen”. Zo opent Freddy (Swijzen) Davis, de Zepperse charmezanger een mededeling om een aantal geruchten te ontkennen.

“Mijn kinderen, Kevin en Sanne, willen ook niet anders dan dat ik verder doe. Ik geef toe dat ik het heel moeilijk heb met het verlies van Anita en dat op dit ogenblik mijn gedachten niet op muziek en optreden staan. Maar in juli start ik terug, trouwens op 21 juli treed ik in de namiddag op bij de Kaasboerin te Mol-Postel”, aldus Freddy.

Net voor het overlijden van Anita heeft hij nog een full cd opgenomen met 20 ambiance nummers, deze zal heel binnenkort gaan verschijnen. De Freddy Davis Fanclub vzw heeft wel voor dit jaar alle activiteiten afgelast omdat ze niet weten wat de toekomst precies zal brengen.

“Trouwens ik mag het mijn vereniging ook niet aandoen van te stoppen, dan laat ik 300 leden in de steek alsook een bestuur dat zich elke dag voor 100 procent voor mij inzet”, aldus een strijdvaardige Freddy.


Kristien Thoelen, de voorzitter van de fanclub, is eveneens categoriek: “Heel zeker gaan we door Freddy, op uw tempo. Anita zou blij zijn dat je doorging met zingen. Ze zou zeker niet gewild hebben dat je stopte.”

Geen reacties

Deel jouw reactie met de bezoekers van Truiensnieuws.be

Algemeen
77% van de Belgen wil mondmasker verplichten in supermarkt

77% van de Belgen wil het dragen van een mondmasker verplicht maken in de supermarkt. Dat blijkt uit de Grote Coronastudie, een initiatief van de Universiteit Antwerpen, mee ondersteund door UHasselt, KU Leuven en de ULB, waaraan 27.000 mensen deelnamen. Steeds meer mensen willen in vergelijking met een maand geleden een …

Algemeen
Ook verse patatten uit de automaat.

  ‘De korte keten’ is hip, en dat is een goed teken. In de fruitautomaten vind je verse aardbeien en kersen, honing en frambozen, en binnen twee maanden verse appelen en peren en de warme bakker heeft zijn broodautomaten, maar ook met sandwiches en krentenmik. In Ulbeek, namelijk in Beurs, …

Algemeen
Sint-Truiden gezien? Sint-Truiden gevonden!

Wie op avontuur wil in eigen land kan nog tot eind september meedoen aan de zomerzoektochten in Sint-Truiden. De zomerzoektochten zijn een initiatief van Gezinssport Vlaanderen en vinden elk jaar plaats in een andere gemeente. Er zijn verschillende zoektochten die de deelnemers al wandelend of fietsend langs mooie plekjes en …

%d bloggers liken dit: