Over mondkapjes bestaat er discussie, de bubbels worden steeds breder geïnterpreteerd en anderhalve meter wordt met de dag kleiner.

Maar er zijn dingen die blijven en niet ter discussie staan: de hygiënische maatregelen zoals handen wassen, ontsmetten, geen handen geven en het knuffelen zoveel mogelijk achterwege laten. Maar hoe overtuig je kinderen van bijvoorbeeld het frequent handen wassen zonder hen te belasten met een vreselijk coronaverhaal?

Schiffie & Co komen met de Handenwasshow voor de dag, een leuke 2D-animatie videoclip naar aanleiding van corona, maar zonder daar met één woord over te reppen, een clip om de kinderen ervan te overtuigen dat handen wassen steeds belangrijk is. Zo wordt het voor de kinderen wellicht wat leuker om de handen te wassen op school, in het kinderdagverblijf of in de opvang.

Schiffie & Co is natuurlijk bekend van de Pinguïndans, een hit die begin 2008 9 weken op nummer één, stond in de Vlaamse Top 10. Het is een internationaal project met medewerkers afkomstig uit drie landen.

Je vindt alle download- en streaminglinken en nog meer liedjes op de website www.schiffie.com

Maar van de Handenwasshow geven we je graag meteen een versie prijs! En we zijn ervan overtuigd dat je de kids hiermee wel aan de lavabo krijgt!