Icebear Bar: van middeleeuws tot prachtige aanvulling

Algemeen
1

De afbraak van de Icebear Winterbar is begonnen. Tot en met gisteren kon iedereen die Tirol en Noord-Italië links lieten liggen wegens het coronavirus, in Sint-Truiden zelf genieten van de après-ski-sfeer.

Maar of iedereen ervan genoten heeft? De meningen zijn duidelijk verdeeld. We zochten een bloemlezing van citaten bij mekaar van de voorbije drie maanden.

“Middeleeuwse toestanden”, “Buurt zit op z’n tandvlees”, “Veel vraagtekens”, “Drie maanden parking kwijt”, Komst zorgt voor beroering”, “Wij krijgen de ellende van de werken, een Hasselaar het profijt van de feestdagen”, “Horeca verdeeld”, “Waarom zolang?”, “Vergeet de schepen dat hier nog mensen wonen?”. Dat waren vooral reacties met een negatief tintje. Naar positieve voetnoten moesten we vooral zoeken in politieke kringen. “Ice Bear zorgt voor extra winterbeleving”, “Prachtige aanvulling op andere winteractiviteiten”, “Opening Icebear Bar, een schot in de roos”, “Weer leven in de Truiense brouwerij”.

Heb jij ook een mening? Ventileer ze dan hier maar. Onze politici kunnen daar enkel uit leren! Als ze het tenminste willen lezen.

Eindelijk gaat die nest weg, al drie maanden aan het sukkelen voor mijn invalide vader te vervoeren, en zelf nu tijdens de afbraak kan ik met de auto niet de parking op om hem op te halen of te brengen, om nog maar te zwijgen van de urineoverlast in het portaal van het appartement, da ze hunne nest maar in hasselt houden, heb niks tegen een feestje en ben zeker geen azijnpisser, maar de mensen meer dan 3 maanden opzadelen bij die nest is er zwaar over !

1 reactie

Deel jouw reactie met de bezoekers van Truiensnieuws.be

Algemeen
Belgische aardbeien op zijn best!

De Spaanse aardbeitelers zien hun omzet fors dalen (-50 procent) als gevolg van de coronacrisis. Het transport zal daar ook wel een reden voor zijn, dus een reden te meer om aardbeien te eten met een kleine ecologische voetafdruk en veel lekkerder en sappiger dan de producten van de Spaanse …

Algemeen
Weer 12 Limburgse doden te betreuren

We kregen een dagelijkse update van het Sint-Trudo Ziekenhuis update van de aantallen, hier lokaal in Sint-Truiden. Er verblijven in totaal 63 corona patiënten, 6 mensen zijn ontslagen (48 in totaal), er werd 1 transfer gedaan (26 in totaal) en we betreuren 4 overlijdens (27 in totaal). Voor wat Limburg …

Algemeen
Kledingketen e5 mode vraagt bescherming tegen schuldeisers

De Belgische kledingketen e5 mode heeft de ondernemingsrechtbank van Dendermonde gevraagd om een procedure van gerechtelijke reorganisatie (WCO, Wet Continuïteit Ondernemingen) op te starten. De keten wordt hard getroffen door de coronacrisis en ziet geen andere oplossing dan bescherming te vragen tegen de schuldeisers. Door de gedwongen sluiting van de …

%d bloggers liken dit: