De afbraak van de Icebear Winterbar is begonnen. Tot en met gisteren kon iedereen die Tirol en Noord-Italië links lieten liggen wegens het coronavirus, in Sint-Truiden zelf genieten van de après-ski-sfeer.

Maar of iedereen ervan genoten heeft? De meningen zijn duidelijk verdeeld. We zochten een bloemlezing van citaten bij mekaar van de voorbije drie maanden.

“Middeleeuwse toestanden”, “Buurt zit op z’n tandvlees”, “Veel vraagtekens”, “Drie maanden parking kwijt”, Komst zorgt voor beroering”, “Wij krijgen de ellende van de werken, een Hasselaar het profijt van de feestdagen”, “Horeca verdeeld”, “Waarom zolang?”, “Vergeet de schepen dat hier nog mensen wonen?”. Dat waren vooral reacties met een negatief tintje. Naar positieve voetnoten moesten we vooral zoeken in politieke kringen. “Ice Bear zorgt voor extra winterbeleving”, “Prachtige aanvulling op andere winteractiviteiten”, “Opening Icebear Bar, een schot in de roos”, “Weer leven in de Truiense brouwerij”.

Heb jij ook een mening? Ventileer ze dan hier maar. Onze politici kunnen daar enkel uit leren! Als ze het tenminste willen lezen.