In Zepperen is KLJ dik oké!

Algemeen

Hey jij daar! Ben je geboren in of voor 2014? Ja?! Geweldig dan ben jij de persoon die wij zoeken! Het is tijd om plezier te maken op zondagnamiddag!

Na die eerste drukke schoolweken gaan wij ook weer van start! Om de 14 dagen pakken wij uit met een activiteit vol plezier, ontspanning, beweging, creativiteit,… en dat samen met je andere KLJ-vrienden.
De activiteiten zijn onder andere knutselen, bosspelen, tochten, themaspelletjes en zoveel meer! Af en toe gaan we op uitstap. De moeite waard om te ontdekken en plezier is verzekerd. Om de twee weken, kan je op zondagnamiddag bij ons terecht van 14u00 tot 17u00. Elke groep heeft aparte activiteiten, maar we gaan samen op kamp en weekend!

De leeftijdsgroepen en hun contactpersonen:
-9 gemengd (6-9 jaar) Leider Vincent Surkijn 0491/73 67 93 – vincent.surkijn@gmail.com
-13 meisjes (10-12 jaar) Leidster Daphné Kleykens 0478/55 59 78 daphne.kleykens@gmail.com
-13 jongens (10-12 jaar) Leidster Marie Punie 0468/13 76 22 marie.punie1@outlook.com
+13 gemengd (13-16 jaar) Leider Samuel Bedert 0470/ 55 14 29 samuel.bederto@hotmail.be

Wanneer je nog met vragen zit zijn wij bereikbaar op bovenstaande nummers en email adressen, onze facebook pagina of komen wij graag eens langs bij jullie thuis voor een woordje uitleg.

De startactiviteit gaat door op 27 september 2020. We verwachten jullie om 14u op Stippelstraat 9 in Zepperen en om 17u mogen jullie daar ook terug opgehaald worden. Je mag gratis eens komen proberen en als je niet alleen durft te komen, breng gerust een vriendje mee!

!!!CORONA INFO!!!
Natuurlijk gaat het er dit jaar wat anders uitzien als normaal. Wij zijn alleszins al heel blij dat we een startactiviteit mogen organiseren. Toch moeten we enkele regels afspreken om het voor iedereen veilig te houden en ervoor te zorgen dat we activiteiten mogen blijven doen:
– Was je handen zeker op voorhand! Mondmaskers zijn voor de leden in principe niet verplicht… toch vragen we om bij aankomst een mondmasker te dragen totdat je bij je groep en leiding bent.
– Bij aankomst is het belangrijk goed te kijken waar je groep staat. Probeer alleen naar je eigen groep te gaan om zo niet in de verkeerde bubbel terecht te komen! Wij zorgen ook voor een duidelijk overzicht zo dat je zeker goed terecht komt.
– Voor de ouders is het best om in de auto te blijven tijdens het afzetten en ophalen. Enkel zo kunnen we besmetting het beste tegen gaan!
-Ben je ziek of heb je ziektesymptomen gehad in de 3 dagen voor de activiteit? Blijf dan best thuis!
Naast deze regels volgen wij ook de richtlijnen van KLJ nationaal om zo alles in goede banen te leiden! Wie hier meer over wil weten kan altijd hier terecht: https://www.klj.be/corona/fase-geel/corona-en-activiteiten

Geen reacties

Deel jouw reactie met de bezoekers van Truiensnieuws.be

Algemeen
Triamant Velm danst de Jerusalema!

Wat hebben ze gemeen: de leerlingen van het Virga Jesse college in Hasselt, de verplegers in Zweden, de senioren van Triamant, de olifantenverzorgers in Zimbabwe en Ronaldo? Allemaal heupwiegen ze op Jerusalema. De Zuid-Afrikaanse gospelbeat werd een jaar geleden online gezet door de Zuid-Afrikaanse dj en producer Master KG. Inmiddels …

Algemeen
Belgerinkel aan het stadhuis op een zondagmorgen

Fietsersbond Sint-Truiden plaatste zondagvoormiddag een ‘Ghost bike’ als symbool voor alle verongelukte fietsers in onze samenleving sinds de start van het nieuwe schooljaar. “Sint-Truiden bleef gelukkig gespaard. Maar vergis je niet, deze tragische ongevallen konden ook hebben plaatsgevonden op de Speelhoflaan, Diestersteenweg of Naamsevest”, aldus de Sint-Truidense Fietsersbond. “Ondanks enkele …

Algemeen
Shoppen langs het water

Het zou wel eens kunnen dat het op de Groenmarkt een paar graden minder is dan in de rest van Sint-Truiden. De reden? De tientallen fonteinen en de waterspiegel koelen de atmosfeer af. Is het misschien daarom dat, langs het koele water, de bloemenkramen en de fruithandelaars hun stek kregen …

%d bloggers liken dit: