Marley’s Verswinkel aan de Vliegveldlaan in Brustem blaast haar eerste kaarsje uit. Voor deze gelegenheid gaat er morgen op 25/04/2020 een speciale actie door: Iedere klant krijgt een gratis bakje aardbeien.

Goed nieuws!  Marley’s Verswinkel bestaat 1 jaar. Zoek je een winkel met kwalitatieve groenten en fruit rechtstreeks afkomstig van de lokale landbouwer of zoek je zelfbereide gerechten of dranken vers van de pers? Dan ben je op je plaats bij Marley’s Verswinkel.

Afkomst naam Marley’s Verswinkel
Weet jij waar de naam ‘Marley’s Verswinkel’ vandaan komt? We vroegen het aan de eigenaar. Andy Nelissen: “De naam  Marley is niet toevallig gekomen, het is een vernoeming naar mijn dochter. Ik hoop dat ze later deze zaak overneemt.
De Verswinkel spreekt voor zich: wij geven de klanten verse producten. Hiervoor hebben wij een duurzame keuze gemaakt: je eet wat de seizoenen brengen en door lokaal aan te kopen legt het voedsel minder kilometers af. Bovendien vragen wij een (h)eerlijke prijs waarbij de lokale landbouwers gesteund worden. Het is een win-win situatie voor iedereen.”
“Ik heb nog een zoon Morris. Hier heb ik ook mooie plannen voor. Later wil ik een kwaliteitsmerk van groenten of fruit op de markt brengen. De naam blijft nog even geheim.”

Assortiment
Het gamma van fruit dat aangeboden wordt bij Marley’s Verswinkel is zeer uitgebreid. Dit gaat van de streekgebonden appelen, peren, kersen tot exotisch fruit zoals bananen, meloenen en ananassen. De dagdagelijkse groenten zoals sla (lolla bionda, eikenblad, kropsla, …) ajuin, porei, aardappelen, champignons, wortelen, … worden dagelijks aangeleverd of opgehaald.

Specialiteiten
De topgroenten zijn momenteel de witte asperges. Deze zijn zéér in trek. Als specialiteit vind je er tevens zelfgemaakte rauwkost pasta’s, 3 soorten smoothies en verschillende soepen. De specialiteiten zijn soms na een uurtje uitverkocht…, maar niet getreurd. Wij vullen onze rekken aan.
Groente- en fruitboxen zijn ook zeer in trek. Je krijgt een gans gamma groenten en fruit aan een (h)eerlijke prijs.

Veiligheid klanten vanwege corona
Er wordt in de winkel wel gekeken naar de veiligheid en de gezondheid van zowel personeel als de klant. Het is belangrijk dat er maximaal 2 tot 3 personen de winkel betreden. Er is een in- en uitgang voorzien. Wat ook fantastisch is in deze tijden is, een automatische geldautomaat die zowel kleingeld als briefjes aanvaard en omwisselt. Je komt dus niet in contact met iemand. Er kan eveneens via bancontact betaald worden.

Contactgegevens
Tijdens de coronaperiode kan u ook kiezen voor onze ‘levering aan huis service’. Bestellen kan telefonisch 011 19 45 64 of via mail (marleys.verswinkel@hotmail.com).  Volg ons ook via Facebook: https://www.facebook.com/MarleysVerswinkel/  zodat u steeds op de hoogte blijft van onze nieuwe aanbiedingen. U kunt ons elke werkdag vinden op de Vliegveldlaan 108 te Brustem-Sint-Truiden (zondag en maandag sluitingsdag).

Tot straks! Morgen staan er alvast aardbeien op het menu…