Het kriebelt in April, onze natuur komt tot leven, de bloesempracht bekoort weer vele mensen. Graag nodigt Blaaskapel De Oppenheimers jullie uit op hun jaarlijkse Bloesemterras. Voor de elfde keer organiseren ze dit in B&B ’t Maanhof, Bergstraat 8 te 3891 Borlo. Natuurlijk hopen ze dat dit jaar het concert onder een stralende zon kan doorgaan op de binnenkoer van de vierkantshoeve “ ’t Maanhof “. Bij minder goed weer kunnen ze uitwijken naar de grote gerenoveerde schuur.

April is Bloesemmaand, maar wat is een bezoek aan Haspengouw en een “Bloesemterras” zonder wandeling tussen de bloeiende boomgaarden? “Het is juist daarom dat we voor onze fans en de wandelliefhebber een bloesemwandeling organiseren, een gesmaakt idee dat we ook dit jaar op het programma zetten” zegt voorzitter Willy Bollinne. “Onze ervaren gidsen Ivo en Jo staan al te popelen om de wandelaars met een kwinkslag door het Haspengouwse landschap loodsen”

 

Het elfde Bloesemterras vindt plaats op zondag 28 april 2024. Om 13u start het evenement met een begeleide wandeltocht van ongeveer 5 km. Vanaf 15u verzorgen de Oppenheimers een sfeervol optreden. Kom genieten van alles wat Haspengouw te bieden heeft : bloeiende boomgaarden, wonderlijke landschappen, een heerlijk stukje Limburgse vlaai met koffie, een verfrissend streekbiertje en de leuke deuntjes van de blaaskapel.

Oppenheimers bloesemterras

De wandeling en het concert worden u, zoals steeds, gratis aangeboden door de Oppenheimers en Anja & Marc van ’t Maanhof.

 

Organisatie ’t Maanhof in samenwerking met Oppenheimers en gemeente Gingelom.

(foto’s Masure Francis: Oppenheimer bloesemterras 2022 en 2023)