Spetterend en coronasafe kermisweekend in Zepperen,

Algemeen
1

Rentokil kwam gisteren het volledige café zowel binnen als buiten desinfecteren. Wij doen iedere dag ons uiterste best om onze zaak coronavrij te houden! We willen nu al iedereen bedanken voor jullie inzet om hierin mee te werken.

Belangrijk: dit moeten we blijven volhouden, zodat we open kunnen blijven en we met geen verkeerde toestanden te maken krijgen. Mondmaskers verplicht vanaf het moment dat je op terras aankomt en iedere verplaatsing is ook verplicht een mondmasker te dragen. “Wij dragen het 15u per dag en 7/7. Dus voor die paar uur moeten jullie dat ook kunnen. En nee… jullie zijn bedankt!!!”, vindt Faaalip.

Volgend weekend is het kermis in Zepperen, ietsje kleiner dan in Hasselt, maar zoveel plezanter. “Dit weekend kermis in Zepperen en 3-jarig bestaan van ‘t Elfde Gebod. Na lang wachten gaan we eindelijk nog eens een evenement organiseren. Alles wat we dit weekend gaan doen is om mijn klanten te bedanken om terug te komen en omdat ze zich zo goed aan de regels houden”, aldus Filip Blavier van het Elfde Gebod. “Momenteel is het allemaal niet duidelijk wat mag en niet mag. Daarom heb ik lang gewacht met iets te organiseren. Het zal een speciaal gevoel zijn, maar we maken er het beste van! Zoals altijd met de grote glimlach.”

Alles zal volledig coronaproof verlopen. Iedereen moet zitten en anders geen consumptie. We gaan ons zeker en vast aan de regels houden. Als iedereen meewerkt zoals de afgelopen maanden, dan wordt het een fantastisch kermisweekend in Zepperen!

Zondagavond om 22u gaan we afsluiten met een minuut stilte & You’ll Never Walk Alone voor alle slachtoffers van Corona & ook zonder Corona.

Wij kijken er alvast naar uit en denk aan de basisregels:
Mondmaskers verplicht op het terras, wandeling naar het toilet of naar binnen.
Enkel zittend mag je het afhouden en genieten van een lekker drankje!
Spetterend en coronasafe kermisweekend in Zepperen,
Zittend mag je het afhouden en genieten van een lekker drankje!

1 reactie

Deel jouw reactie met de bezoekers van Truiensnieuws.be

Algemeen
Weekend van de Klant 2020 in de stad van oer hàt!

Het Weekend van de Klant staat voor de deur, dit jaar op zaterdag 3 en zondag 4 oktober! De Truiense handelaars zetten hun klanten in de bloemetjes en verwennen shoppers met leuke acties, kortingen en attenties. Shop & The City zorgt daar bovenop voor extra beleving in de winkelstraten en een …

Algemeen
De politie van de zone Borgloon blijft controleren!

Controleren op alcohol achter het stuur, doet de politie niet om zoveel mogelijk mensen te beboeten, wel omdat ze iedereen bewust willen maken van het gevaar van rijden onder invloed van alcohol. Met slechts twee bestuurders die  dit weekend betrapt werden op overmatig alcohol achter het stuur, zijn we op …

Algemeen
Werken in Borlo Centrum

 In opdracht van Wegen & Verkeer Limburg zullen ter hoogte van het centrum in Borlo, N755 Thewitstraat, wegenwerken plaatsvinden van 5 oktober tot en met 9 oktober! De klinkers in het dorpscentrum zullen vervangen worden door asfalt. De omleiding zal gebeuren via de Jeuksestraat – Homsemstraat. De bushaltes “Jeuksestraat” en “Kerk” …

%d bloggers liken dit: