We kregen de volgende oproep via Facebook. Als je het ons vraagt: DOEN!!!
Dag Vrienden,
Ik wil graag jullie hulp vragen – een kleine moeite – voor Joerie, een jongen van 15 jaar. Joerie heeft nog 2 zussen, en is zot van computerspelletjes en voetbal, vooral van STVV dan.
Joerie werd veel te vroeg geboren en heeft daardoor al heel zijn leven last van Cerebrale Parese (jullie hebben daar in films zeker al wel eens van gehoord) en van Cerebraal Visuele Inperking. Dit maakt dat zijn hersenen niet alles wat hij wilt doen en zien, juist interpreteren. Joerie is al 15 jaar een regelmatige bezoeker van de ziekenhuizen, omdat zijn benen niet willen groeien zoals het hoort. Hij wordt dan gedurende weken en soms maanden opgenomen, voor zware operaties en gipsen van enkels tot lies zodat zijn benen gerokken worden door overstrekking. Wanneer hij niet in het ziekenhuis ligt heeft hij beugels en een rolstoel nodig om zich te verplaatsen. Hij is vaak heel erg moe en heeft veel pijn, maar ondergaat dit telkens als een kampioen!
Tot daar de intro. En nu de vraag.
Joerie is momenteel weer opgenomen voor een volgende ingreep en verblijft tot zeker 4 maart in Pellenberg. Om zijn verblijf daar wat op te fleuren, wilde zijn papa hem graag verrassen met digitale (steun)kaartjes van overal! Dat zal hem zeker wat afleiding geven.
Dit kunnen jullie heel gemakkelijk doen via deze link:
De gegevens die nodig zijn: Joeri Bielen – Diepenbeek – Kinderafdeling – Kamer 506.
Sturen jullie aub ook een berichtje naar deze moedige jongeman? Verder delen mag ook altijd – laten we hopen dat een van de spelers van STVV dit zo ook onder ogen krijgt en hem nog een extra toffe verrassing kan bezorgen!
Alvast heel erg bedankt in naam van Joerie en zijn familie.
PS – omdat de vraag al een paar keer gesteld werd.
Gewone postkaartjes kunnen naar Joeri thuis gestuurd worden en dan zal zijn papa ze aan hem bezorgen:
Joeri Bielen
Crijtringstraat 6
3590 Diepenbeek