Misschien is het je al opgevallen door de borden langs onze straten, 14 oktober zijn het gemeenteraadsverkiezingen en dat is ook onze Truiense toneelgroepen niet ontgaan. Dit najaar kan je maar liefst twee shows meepikken over de gemeenteraadsverkiezingen, beiden in een Truiens jasje.

Foto persbericht Trudo FM

 

Christophe Elen, gemeenteraadslid en lokale cabaretier strijkt 4 keer neer in CC de Bogaard met zijn show  ‘ Wa doen fe na be de kiezing?’
In ware Elen stijl zal hij de Truiense politiek op de korrel nemen met speciale vernoeming van sommige kandidaten en gemeenteraadsleden. Welke Truiense politici durven op de voorste rij te gaan zitten? 😉
Je kan gaan kijken 29 september en zondag 30 september EN zaterdag 6 oktober en zondag 7 oktober in de schouwburg van het Cultureel Centrum. Kaarten verkrijgbaar via de UiTbalie vanaf donderdag 5 juli.

Lijst Lenaerts- Foto de Roxy

In onze tweede theater hotspot de Roxy kruipt Gunther Reniers op het podium samen met Yves Caspar, Cindy Vangeffelen, Romain Bamps, Kathleen Smolders, Sofie Nickmans en Rita Nivelles met het stuk ‘ Lijst Lenaerts.’ Een komedie over de gemeenteraadsverkiezingen in Sint-Truiden die beloofd dat alle gelijkenissen met bestaande Truiense politieke figuren en situaties niet op toeval berusten.
Het stuk loopt van 28 september t.e.m. 14 oktober 2018. Reserveren kan vanaf 23 augustus (abonnees vanaf 18 augustus).

Team TN kijkt alvast uit naar deze stukken want ook met serieuze zaken moet gelachen kunnen worden.