De vroedvrouwen van het Sint-Trudo Ziekenhuis hebben maar liefst 2 700 euro ingezameld voor Boven De Wolken door de verkoop van 1.200 snoepzakjes én enkele extra donaties. Dank je wel allemaal! Het zijn ook deze vrouwen die het dichtst bij de ouders staan als het bij de geboorte al eens mis gaat

Wat is er erger dan een baby verliezen nadat je er 9 maanden (en soms nog veel langer) zo naar verlangd hebt. Boven de Wolken biedt aan sterrenouders gratis een fotosessie aan, met veel respect, ervaring en liefde voor de mooie herinneringen. En zij willen dat werk gratis blijven verderzetten.

Geef dus alle sterrenouders een mooie herinnering aan hun overleden baby. Wekelijks worden de fotografen van Boven de Wolken voor een 15-tal fotosessies opgeroepen, wat wil zeggen dat ze ongeveer 800 baby’s per jaar fotograferen.

Boven De Wolken wil deze fotosessies gratis blijven aanbieden. Dit kan alleen met jouw steun. Via hun rekeningnummer: BE04 0018 2478 6531  –  BIC: GEBABEBB. OPGELET: donaties zijn NIET fiscaal aftrekbaar. Maar dat mag niet de reden zijn om niet te helpen!