Woonzorgcampus Berkenhof in Heers groeit met 14 nieuwe assistentiewoningen en nodigt iedereen uit tijdens de kijkdagen op vrijdag 11 oktober en zaterdag 12 oktober

Zorgeloos en zelfstandig wonen in het groen én op wandelafstand van de gezellige dorpskern zijn de troeven van Berkenhof.

De woonzorgcampus is verheugd te melden dat de assistentiewoningen worden uitgebreid met zo’n 14 extra woongelegenheden. De luxueuze woningen worden voorzien van een zorgvuldige afwerking met hoogwaardig materiaal en oog voor detail. De opvallende lichtinval brengt de zon in huis en zorgt voor een prachtig uitzicht over de campus, terras of zelfs eigen tuin.

Leuk detail is dat de appartementen niet gemeubileerd zijn en dus de toekomstige bewoners de kans krijgen deze volledig naar eigen smaak in te richten. Zelfs kleine huisdieren zijn toegelaten als compagnon!

Wist je trouwens dat Berkenhof over haar eigen wandelpark beschikt? En een kleine weide met kippen?

Op vrijdag 11 oktober en zaterdag 12 oktober zijn alle geïnteresseerden welkom om tussen 13u en 17u een modelwoning te bezoeken. de officiële opening staat geplandvoor eind oktober/begin november. Alle informatie is terug te vinden in de brochure in bijlage.