Zepperenaar Mark Neven gaat op pensioen

Algemeen

Gisteravond brachten de ouderraadleden van basisschool ’t Laantje in Alken een verrassingsbezoek aan afscheidnemend directeur Mark Neven en zorgden voor een gepast afscheidswoord en bedankje! Zij en vele anderen, zullen hem missen!

Mark Neven uit Zepperen ruilde zijn secretariaatsjob in Sint-Aloysius Zepperen voor een directiefunctie in Alken. Een aderlating voor Zepperen, een verrijking voor Alken. Het oudercomité nam afscheid van zijn directeur, en we kunnen het niet beter zeggen dan zij het verwoord hebben op de Roosbeekstraat in Zepperen.

“Meester Mark, merci!

Merci voor al die jaren inzet met hart en ziel voor onze school. Tijdens de schooluren, maar hoe dikwijls ook ‘s avonds en in het weekend. Merci dus ook aan je vrouw Jo.

Merci voor de aandacht die je altijd voor elk van de leerlingen gehad hebt, overal waar je ze tegenkwam. We willen niet beginnen tellen hoeveel leerlingen er in die jaren de revue gepasseerd zijn. We zijn er zeker van dat ze je allemaal als een vrolijke en spontane mens zouden beschrijven.

Merci voor het mee creëren van een thuisgevoel in school. De gebouwen gaan al heel wat jaren mee, maar toch blijft de school een fijne plek om kind te zijn.

Merci voor de samenwerking tussen ouderraad en school. We zijn blij dat steeds alles bespreekbaar is en dat er iets wordt gedaan met de bekommernissen van de ouders.

Merci voor je steun aan onze projecten en activiteiten. Niet iedereen zou in een verkleedpak kruipen of op het podium springen om een konijn met een gebroken poot te interviewen. En zo eens een dj-set voorzien op onze fuif The Moose is Loose of op Zandbakrock, daar gaan we je toch nog aan proberen te houden.

Merci dus en geniet van het leven!”

 

Geen reacties

Deel jouw reactie met de bezoekers van Truiensnieuws.be

Algemeen
Vernieuwde Vissegatstraat en omgeving coronaveilig ingehuldigd

  De voorbije maanden zijn nog enkele details afgewerkt, maar intussen is de Vissegatstraat en haar omgeving helemaal klaar. Om de buurtbewoners te bedanken voor hun begrip en constructieve ingesteldheid tijdens de werken, organiseerde het stadsbestuur een coronaveilige inhuldiging waarbij iedereen ‘van op afstand maar toch dichtbij’ de opening van …

Algemeen
Studeren in cultuurcentrum De Bogaard

Cultuurcentrum De Bogaard stelt van 7 tot en met 23 december opnieuw twee ruimtes ter beschikking voor de Truiense studenten die in alle stilte voor hun examens willen studeren. Je kan er elke weekdag van 9u tot 18u terecht en op zaterdag van 9u tot 16u. De 2 ruimtes zullen …

Algemeen
De H. Franciscus heeft de kerststal uitgevonden

Museum DE MINDERE vraagt in naam van de uitvinder van de kerststal, Franciscus van Assisi, om Kerstmis thuis te vieren en om postkaarten naar mekaar te sturen. Het wordt pas een Zalig Kerstfeest en een Gelukkig Nieuwjaar als we deze eindejaarsperiode thuis blijven. DE MINDERE, het museum van de Vlaamse …

%d bloggers liken dit: