Nu dat er geen markten meer zijn en de mensen terecht schrik hebben om buiten te komen, de mogelijkheid niet hebben of nog laat aan het werk zijn omdat ze helden van hier zijn heeft Erika Vanvuchelen ook iets gelanceerd: www.bakkerijbestelling.be

“We zijn en blijven een Speculaasbakkerij pur sang, maar in deze tijden bieden we ook terug een beperkt assortiment brood aan zodat we een thuislevering op poten kunnen zetten met de dingen die mensen NU nodig hebben/willen”, aldus Erika.

Het principe is gemakkelijk en veilig! :

– bestellen online

– betalen online

– en dan enkel op de afgesproken dag een bak buiten zetten

“Zo kunnen we de contacten tot het minimum herleiden en mensen toch voorzien van verse waren. Ook een van de spijtige gevolgen van de lockdown is onder andere het missen van de prachtige bloesemseizoen dit jaar. Niet met zijn allen wandelen, fietsen en genieten tussen de bloesems, wat wel terecht is maar ook ongelofelijk jammer. Daarom willen we de bloesems tot bij de mensen brengen”, aldus de Grazense bakkerin. 

Ze lanceert een bloesembrood, een boerenbrood met verse jonagold appels. “Starten doen we met de appels van Healthy fruit maar de bedoeling is dat we met de appels werken van verschillende telers.

Zo kunnen ook wij een stukje bloesems tot bij de mensen thuisbrengen in het coronatijdperk.”

Bestellen kan enkel online, we brengen aan huis in de regio’s Hageland en Haspengouw op dinsdag en vrijdag. Erika maakt ook als eerste ambachtelijke speculaasbakkerij in België gebruik van 3D printtechniek : ze print uw speculaasmal namelijk zelf in eigen huis en dit op een 100% voedselveilige manier en materiaal.

Bakkerij Vanvuchelen – Grazense Speculaas vind je in de Orsmaelstraat 12B in  Grazen,  0496/953711 www.Grazensespeculaas.be