BelOrta’s Migo® peren zorgen voor een 3de jaar op rij voor een glimlach bij Cliniclowns België

Goed Nieuws

Onder het motto ‘Let’s smile together’ sloegen BelOrta en Cliniclows voor het derde jaar op rij de handen in elkaar om in heel België een brede glimlach op kindergezichten te toveren. Voor elke Migo® die in november over de toonbank ging, werd een deel van de opbrengst gedoneerd aan Cliniclowns. Ook dit jaar werd op deze manier het erg mooie bedrag van € 10.000 verzameld. Laurent De Smedt, divisiehoofd fruitverkoop bij BelOrta, overhandigde deze cheque aan een zeer fiere clown Pluche, één van de vele Cliniclowns werkzaam in Belgische ziekenhuizen.

Migo® – De  vriendelijk peer voor onderweg

Migo® is de peer die je altijd en overal kunt eten. Neem hem mee voor onderweg en geniet van zijn lange constante kwaliteit, zijn zoete, verfrissende smaak, zijn stevige bite en … dat zonder knoeien! Kortom: Migo®, the friendly pear!

400 blije kindergezichten dankzij Migo® & Cliniclowns

Gedurende de hele maand november vierde Migo® haar ‘Happy Month’. Onder het motto ‘Let’s smile together’ droeg de aankoop van elke Migo® peer bij aan weer een extra smile in ziekenhuizen over heel België. Gedurende de hele maand november kleefde er op elke Migo® verpakking een sticker die de consument duidelijk maakte dat voor elke Migo® peer die verkocht werd een gedeelte van de opbrengst aan Cliniclowns geschonken werd.

“Dankzij de steun van Belorta, zullen we maar liefst 400 kinderen kunnen blij kunnen maken met een bezoek van onze clowns. De kinderen en hun omgeving genieten enorm van de bezoekjes die altijd weer wat lichtheid achterlaten in de kamer. Dat we dit kunnen doen dankzij de verkoop van een gezond stukje fruit  zien wij als een heel mooi verhaal!”, aldus clown Pluche, één van de vele Cliniclowns werkzaam in Belgische ziekenhuizen.

Cliniclowns – Ieder kind verdient het om kind te zijn

De Cliniclowns sturen professionele clowns naar ziekenhuizen om zieke en gehandicapte kinderen een hart onder de riem te steken. Dit idee ontstond in de jaren 80 in de V.S. en waaide kort nadien over naar Europa. De Cliniclowns helpen de kinderen om zich aan te passen aan de nieuwe omgeving en leiden hun aandacht af van het dagdagelijkse leven in het ziekenhuis. In België zijn de Cliniclowns sinds 1994 aanwezig in zorginstellingen en ziekenhuizen.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Goed Nieuws
Afwerkingsbedrijf Kris Mathijs wint felbegeerde decoratie awards 2019

Afwerkingsbedrijf Kris Mathijs, gelegen in het Haspengouws Hoepertingen sleepte afgelopen week de felbegeerde “Decoratie Awards 2019 “in de categorie “beste binnenschilder”. Deze prijs mocht Kris Mathijs in ontvangst nemen voor zijn werk in het ondertussen befaamde “Huis zonder Naam“, bekend vanwege de beruchte Fakkelkwestie. Kris laat alvast weten dat hij …

Goed Nieuws
Fighters Against Cancer haalt maar liefst meer dan 100.000 Euro op!

Fighters tegen kanker werd zes jaar geleden opgericht door Bert Vanmechelen, adviseur bij wet en voorzitter van de Thaise en Mix Fight Club “Death Row”.  Aanvankelijk werd de bemanning verzameld om deel te nemen aan Relay for Life , een bekende Belgische sponsorloop. Daarna werd dit de springplank voor de organisatie die Strijders …

Goed Nieuws
Tara Hollebeke is miss European Global België

Tara Hollebeke, dochter van Geert Hollebeke, de uitbater van Croissy in de Stapelstraat mag zich sinds gisteren Miss European Global België noemen! Van harte proficiat Tara! Gerelateerd