Inbraak in loods waar carnaval wagens gestald staan

Inbraken

Op zaterdag 19 augustus 2017 is er om 17.00 u een inbraak in een loods geweest op de Lichtenberglaan. In deze loods staan carnaval wagens gestald. Er is o.a. werkmateriaal gestolen.

Zaterdag 19 augustus 2017 is er op de Hasseltsesteenweg in Sint-Truiden rond 19.35 u een woninginbraak vastgesteld. De buit is niet gekend.

Op zondag 20 augustus 2017 is er in Schurhoven te Sint-Truiden om 13.11 u een voertuig gestolen.

In Sint-Truiden in de Rellestraat is er op maandag 21 augustus 2017 om 07.32 u een inbraak in een gebouw vastgesteld. De buit bestaat uit geld.

Foto arcief 2016, toen was er ook een inbraak met brandstichting.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inbraken
1
Inbrakenplaag teistert Groot-Gelmen: ook De Zwaan en ‘t Lelijke eendje zijn slachtoffer

Stilaan raakt bekend dat er niet alleen werd ingebroken bij Jacques Groentechniek. Ook de horecazaken in Groot-Gelmen bleven niet gespaard, in zowel restaurants ‘t Lelijke eendje als in De Zwaan werd er ingebroken en werd de inhoud van de kluizen meegenomen. Personen die iets gezien hebben mogen steeds contact opnemen …

Diefstal
Verdachte situaties onmiddellijk melden via 011-70 19 11.

Ondanks de arrestatie van afgelopen week, werden er dit weekend, spijtig genoeg, weer twee diefstallen uit voertuigen vastgesteld. Momenteel worden alle mogelijke tips onderzocht en er worden extra patrouilles ingezet, maar we roepen ook de burgers op om verdachte situaties onmiddellijk te melden via 011-70 19 11. Preventie tips Parkeer …