Landbouwmachine en barbecue gestolen

Inbraken

Op maandag 26 juni 2017 is er in de Lichtenberglaan in Sint-Truiden rond 16.01 u een inbraak in een gebouw vastgesteld. De buit bedraagt een landbouwmachine.

Tevens op maandag is er in de Kattenstraat in Sint-Truiden om 18.44 u een winkeldiefstal geweest. De buit is onbekend.

 

Op zondag 25 juni 2017 is er rond 07.08 u een inbraak geweest in een gebouw op de Speelhoflaan. Hier werd geen buit gemaakt.

Om 11.16u is er in de Kazelstraat in Sint-Truiden een poging tot woninginbraak geweest.

In de Fabrieksstraat is er om 15.30u een inbraak in een gebouw vastgesteld. Hier bedraagt de buit o.a. een sproeimachine en een barbecue.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inbraken
1
Inbrakenplaag teistert Groot-Gelmen: ook De Zwaan en ‘t Lelijke eendje zijn slachtoffer

Stilaan raakt bekend dat er niet alleen werd ingebroken bij Jacques Groentechniek. Ook de horecazaken in Groot-Gelmen bleven niet gespaard, in zowel restaurants ‘t Lelijke eendje als in De Zwaan werd er ingebroken en werd de inhoud van de kluizen meegenomen. Personen die iets gezien hebben mogen steeds contact opnemen …

Diefstal
Verdachte situaties onmiddellijk melden via 011-70 19 11.

Ondanks de arrestatie van afgelopen week, werden er dit weekend, spijtig genoeg, weer twee diefstallen uit voertuigen vastgesteld. Momenteel worden alle mogelijke tips onderzocht en er worden extra patrouilles ingezet, maar we roepen ook de burgers op om verdachte situaties onmiddellijk te melden via 011-70 19 11. Preventie tips Parkeer …