Robotmaaier, geld en lampen gestolen

Inbraken

Zaterdag 9 september is er om 9.24 uur in de Stationsstraat een inbraak vastgesteld. De dieven hebben geld buitgemaakt.

Op de Oude Borgwormseweg is er zaterdag 9 september om 14.08 uur een inbraak in een loods vastgesteld. Hier zijn lampen buitgemaakt.

Zaterdag 9 september om 17.37 uur is er een inbraak vastgesteld in de Roosbeekstraat in Zepperen. Hier is de robotmaaier gestolen. Vier minuten later om 17.41 uur is er een inbraak vastgesteld in een voertuig op de Tiensesteenweg. Hier hebben de dieven de gps gestolen.

Zondag 10 september om 9.24 uur is er in Gingelom in de Sint-Pieterstraat een inbraak vastgesteld. Hier bestaat de buit uit geld.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inbraken
1
Inbrakenplaag teistert Groot-Gelmen: ook De Zwaan en ‘t Lelijke eendje zijn slachtoffer

Stilaan raakt bekend dat er niet alleen werd ingebroken bij Jacques Groentechniek. Ook de horecazaken in Groot-Gelmen bleven niet gespaard, in zowel restaurants ‘t Lelijke eendje als in De Zwaan werd er ingebroken en werd de inhoud van de kluizen meegenomen. Personen die iets gezien hebben mogen steeds contact opnemen …

Diefstal
Verdachte situaties onmiddellijk melden via 011-70 19 11.

Ondanks de arrestatie van afgelopen week, werden er dit weekend, spijtig genoeg, weer twee diefstallen uit voertuigen vastgesteld. Momenteel worden alle mogelijke tips onderzocht en er worden extra patrouilles ingezet, maar we roepen ook de burgers op om verdachte situaties onmiddellijk te melden via 011-70 19 11. Preventie tips Parkeer …