Auto knalt tegen geparkeerde wagens

Ongevallen
1

Een bestuurder is in de nacht van zaterdag op zondag rond 4.00 uur met zijn BMW tegen twee geparkeerde wagens langs de Tiensesteenweg gecrasht. Hij kwam uit het centrum van Sint-Truiden gereden toen het misliep. Hij ramde eerst een verlichtingspaal om nadien te belanden op twee geparkeerde voertuigen. De auto’s stonden langs de ingang van Bon’Ap  geparkeerd. Alle wagens liepen bijzonder veel schade op. Als bij wonder vielen er geen gewonden. Foto’s O.O

16 juli 2017 ongeval tiensesteenweg 004-bewerkt

16 juli 2017 ongeval tiensesteenweg 018-bewerkt

16 juli 2017 ongeval tiensesteenweg 008-bewerkt

16 juli 2017 ongeval tiensesteenweg 003-bewerkt

16 juli 2017 ongeval tiensesteenweg 001-bewerkt

 

1 reactie

Deel jouw reactie met de bezoekers van Truiensnieuws.be

Algemeen
Jonge Hasselaar komt om het leven in Zoutleeuw

Deze ochtend brachten we op onze Facebook pagina reeds het bericht dat er een zwaar auto ongeluk gebeurd was op de Ossenwegstraat in Zoutleeuw. Net bereikt het nieuws ons dat de 35 jarige man uit Hasselt overleden is aan zijn verwondingen. Alvast veel sterkte aan familie- en vrienden.

Algemeen
Ongeval Truilingenstraat

Afgelopen middag vond er een ongeval plaats in de Truilingerstraat. De bestuurder is ongedeerd liet trouwe lezer Jasper S. ons weten.

Ongevallen
3
Ongeval kruispunt Meiland , lichten defect

Een camion heeft moeten uitwijken ter hoogte van ‘t Meiland. Hierdoor nam de bestuurder enkele verkeerspalen mee met als gevolg dat de lichten het niet meer doen. Opletten geblazen dus!

%d bloggers liken dit: