Getuige geweest van vluchtmisdrijf, zoeken het slachtoffer

Ongevallen

Ann Loos doet een oproep op Facebook Haar  vriend heeft rond 18u een aanrijding met vluchtmisdrijf gezien aan het schooltje in Wilderen (Galgestraat) en de gegevens van de vluchtende partij /aanrijder kunnen noteren. Hij moest echter verder en kon dit niet doorgeven aan de mensen die schade hadden. We hebben de gegevens doorgegeven aan de lokale politie van Sint-Truiden maar zij konden enkel helpen als ze wisten wie schade had. Moest er iemand zich hierin herkennen mag je altijd contact opnemen indien nood aan een getuige. Hopelijk kunnen we hiermee iemand helpen!

Foto als illustratie.

Ann Loos

Geen reacties

Deel jouw reactie met de bezoekers van Truiensnieuws.be

Algemeen
Jonge Hasselaar komt om het leven in Zoutleeuw

Deze ochtend brachten we op onze Facebook pagina reeds het bericht dat er een zwaar auto ongeluk gebeurd was op de Ossenwegstraat in Zoutleeuw. Net bereikt het nieuws ons dat de 35 jarige man uit Hasselt overleden is aan zijn verwondingen. Alvast veel sterkte aan familie- en vrienden.

Algemeen
Ongeval Truilingenstraat

Afgelopen middag vond er een ongeval plaats in de Truilingerstraat. De bestuurder is ongedeerd liet trouwe lezer Jasper S. ons weten.

Ongevallen
3
Ongeval kruispunt Meiland , lichten defect

Een camion heeft moeten uitwijken ter hoogte van ‘t Meiland. Hierdoor nam de bestuurder enkele verkeerspalen mee met als gevolg dat de lichten het niet meer doen. Opletten geblazen dus!

%d bloggers liken dit: