Ongeval tussen auto en bromfiets aan Stayen

Ongevallen
3

Op de Tiensesteenweg in Sint-Truiden is er op vrijdag 4 mei 2018 om 11.21 uur een aanrijding geweest tussen een personenvoertuig en bromfiets. MG uit Sint-Truiden is gewond naar het ziekenhuis overgebracht.

1 (1)

1 (3)

1 (2)

 

Zeer gevaarlijke straat tussen brug en rotonde,voor voetgangers,fietsen en bromfietsen.Door het drukke verkeer,fietspad veel te kort bij het verkeer en veel auto’s die de parkingen verlaten.

En dat allemaal aan 30 km ??? Dat ze daar maar eens wat meer gaan flitsen. Ik denk dat ze daar records gaan breken.

niet enkel snelheid auto telt he, je moet snelheid bromfiets meerekenen. Ik rijd dit stuk niet graag want je moet bij wijze van spreken ogen in alle richtingen hebben, en dan nog dat gevaarlijk buskotje waar je geen overzicht op de baan erbij hebt ook als je van parking komt aan toychamp. af en toe vraag ik mij waar de ingenieurs hun verstand staken bij het inrichten van deze verkeerssituatie + die van de lijn met hun opbrengreclamepaneel aan dat kotteke.

3 reacties

Deel jouw reactie met de bezoekers van Truiensnieuws.be

Ongevallen
Zweegvliegtuig neergestort in omgeving Tienen

In de buurt van Tienen is een zweefvliegtuig neergestort. Volgens de burgemeester van Tienen Katrien Patryka zijn daarbij twee personen om het leven gekomen. Over de identiteit van de slachtoffers en de juiste omstandigheden van het ongeval zijn nog geen details bekend. Het ongeval gebeurde in de omgeving van het …

Ongevallen
Nog nooit zo weinig verkeersongevallen met gekwetsten in de politiezone

In 2019 gebeurden er in de politiezone Limburg Regio Hoofdstad 507 verkeersongevallen waarbij er één of meerdere personen gekwetst raakten. Nooit eerder was dit aantal zo laag. Hoewel er op verkeersvlak minder processen-verbaal werden opgesteld, plukte de politiezone opvallend meer dronken bestuurders uit het verkeer. In 2019 stelden de inspecteurs …

Algemeen
Jonge Hasselaar komt om het leven in Zoutleeuw

Deze ochtend brachten we op onze Facebook pagina reeds het bericht dat er een zwaar auto ongeluk gebeurd was op de Ossenwegstraat in Zoutleeuw. Net bereikt het nieuws ons dat de 35 jarige man uit Hasselt overleden is aan zijn verwondingen. Alvast veel sterkte aan familie- en vrienden.

%d bloggers liken dit: