Ongeval, Zoutstraat & Rijschoolstraat

Ongevallen
1

Aan het kruispunt van de Zoutstraat en de Rijschoolstraat zijn zaterdagnamiddag om ongeveer 16.45 uur twee wagens tegen elkaar geknald. Een bestuurder verleende geen voorrang van rechts. Beide wagens moesten getakeld worden. Gelukkig vielen er geen gewonden.

1  (1)

 

Over het hele land de voorrang van rechts afschaffen,fietsers en brommers die in tegen gestelde richting mogen rijden,afschaffen voetgangers op sommige plaatsen voorrang verlenen ook afschaffen.Minder verkeersborden,ongevallen en heel belangrijk de verzekeringen moeten minder uitbetalen,goed voor de geldbeugel van de ganse maatschappij.

1 reactie

Deel jouw reactie met de bezoekers van Truiensnieuws.be

Algemeen
Jonge Hasselaar komt om het leven in Zoutleeuw

Deze ochtend brachten we op onze Facebook pagina reeds het bericht dat er een zwaar auto ongeluk gebeurd was op de Ossenwegstraat in Zoutleeuw. Net bereikt het nieuws ons dat de 35 jarige man uit Hasselt overleden is aan zijn verwondingen. Alvast veel sterkte aan familie- en vrienden.

Algemeen
Ongeval Truilingenstraat

Afgelopen middag vond er een ongeval plaats in de Truilingerstraat. De bestuurder is ongedeerd liet trouwe lezer Jasper S. ons weten.

Ongevallen
3
Ongeval kruispunt Meiland , lichten defect

Een camion heeft moeten uitwijken ter hoogte van ‘t Meiland. Hierdoor nam de bestuurder enkele verkeerspalen mee met als gevolg dat de lichten het niet meer doen. Opletten geblazen dus!

%d bloggers liken dit: