Update, Foto’s ongeval Borgwormsesteenweg

Ongevallen
1

De brandweer van Waremme heeft in de vooravond een bestuurder uit zijn wagen moeten bevrijden op de Borgwormsesteenweg in Gingelom. Het slachtoffer raakte betrokken in een zwaar verkeersongeval met drie wagens. Wellicht is de oorzaak te vinden bij een verkeerd ingeschat inhaalmanoeuvre net voor een bocht. Door het ongeval werd de weg in beide richtingen afgesloten en het verkeer omgeleid.

Foto’s M.K

ongeval (2)

 

ongeval (1)

 

 

Gingelom en montenaken is tegenwoordig heel erg verschiet er niet van en zullen er nog meer van die ongevallen gebeuren
Meer auto’s geparkeerd langs weg dan dat er nog plaats is te rijden iedereen koppig en toch maar door als ze moeten stoppen .
Heb deze week al meer dan 10x bijna ongeval gehad door koppige en egoïstische chauffeurs verschrikkelijk… En dit zeker rond de tijd school uren . Dinsdag nog op weg met zoon dokter steekt er ne zot voorbij in zone 50 tegen 90 per uur denk het is tijd word er meer bonnen geschreven worden !

1 reactie

Deel jouw reactie met de bezoekers van Truiensnieuws.be

Ongevallen
Zweegvliegtuig neergestort in omgeving Tienen

In de buurt van Tienen is een zweefvliegtuig neergestort. Volgens de burgemeester van Tienen Katrien Patryka zijn daarbij twee personen om het leven gekomen. Over de identiteit van de slachtoffers en de juiste omstandigheden van het ongeval zijn nog geen details bekend. Het ongeval gebeurde in de omgeving van het …

Ongevallen
Nog nooit zo weinig verkeersongevallen met gekwetsten in de politiezone

In 2019 gebeurden er in de politiezone Limburg Regio Hoofdstad 507 verkeersongevallen waarbij er één of meerdere personen gekwetst raakten. Nooit eerder was dit aantal zo laag. Hoewel er op verkeersvlak minder processen-verbaal werden opgesteld, plukte de politiezone opvallend meer dronken bestuurders uit het verkeer. In 2019 stelden de inspecteurs …

Algemeen
Jonge Hasselaar komt om het leven in Zoutleeuw

Deze ochtend brachten we op onze Facebook pagina reeds het bericht dat er een zwaar auto ongeluk gebeurd was op de Ossenwegstraat in Zoutleeuw. Net bereikt het nieuws ons dat de 35 jarige man uit Hasselt overleden is aan zijn verwondingen. Alvast veel sterkte aan familie- en vrienden.

%d bloggers liken dit: