Kevin Muscat is de nieuwe hoofdcoach van de Kanaries. Hij arriveerde afgelopen winter in Sint-Truiden en mocht al dadelijk de warmte proeven van de Truiense bevolking.

Eerst heeft hij de functie van sportief adviseur waargenomen. Heden is hij de T1 van de Kanaries.

De afgelopen periode was niet gemakkelijk. COVID-19 raasde door Sint-Truiden. De enorme solidariteit die onze stad toonde werd opnieuw een motivatie om sterker te presteren het komend voetbalseizoen. Het team zal bij aanvang van de competitie ’20-’21 tonen dat de vroege start van de voorbereiding zijn vruchten zal afwerpen. Onze Kanaries willen niet liever! Hij zal ervoor zorgen dat je meer voetbal krijgt voor uw STVV-abonnement.

Ook het commercieel team bleef aan de slag om u een mooi aanbod te doen richting het nieuwe seizoen. De abonnementen worden verkocht aan een super tarief! Was u al abonneehouder? Dan geniet u van de grootste korting. Had u afgelopen seizoen geen abonnement? Grijp dan nu uw kans en geniet ook van een abonnement aan een gereduceerd tarief. De online verkoop startte al op vrijdag 12 juni en vanaf woensdag 1 juli kan je ook terecht in de STVV-fanshop. U vindt de gereduceerde prijzen hier onderaan. Wens je toch meer info? Surf dan snel naar STVV.com/Abonnementen. Wacht niet te lang. De plaatsen zijn beperkt…