Jonathan Legear op weg naar STVV

STVV

Wat in de sterren geschreven stond, wordt morgen wellicht werkelijkheid. De 30-jarige middenvelder staat op het punt om de overstap te maken van Luik naar Sint-Truiden.

Mister Europe“, Zo was zijn bijnaam enkele jaren geleden, staat vanaf volgend weekend wellicht tussen de lijnen bij STVV.

Volgens Voetbalkrant zou enkel nog het loon een twistpunt zijn. Legear wil immers niet inleveren op zijn loon indien hij verhuist naar onze fruitstad.

De laatste jaren stond Legear niet bepaald bekend om zijn sportieve kwaliteiten, maar om zijn activiteiten langs het veld, de tankstations in en rond Sint-Truiden zijn gewaarschuwd!

Geen reacties

Deel jouw reactie met de bezoekers van Truiensnieuws.be

Algemeen
1
Nog geen beslissing in zaak STVV-KRC Genk

“We gaan ons uiterste best doen om een goede en gemotiveerde beslissing te nemen. Dit is een zeer belangrijke zaak, er mag een uitspraak verwacht worden voor het einde van deze maand.” Aldus de geschillencommissie.

Algemeen
Stvv huurling Turay in FIFA 20 TOTW

Mohamed Buya Turay, de duurste aankoop in de geschiedenis van STVV liet afgelopen week van zich spreken. Hij scoorde afgelopen weekend de gelijkmaker voor zijn club Djurgarden waardoor de club zich kon verzekeren van het kampioenschap in de Zweedse Allsvenskan competitie. Ondertussen scoorde Turay maar liefst 15 doelpunten in 29 …

STVV
Supporter van Genk loopt effectief het veld op: toch 5-0?

Blijkbaar is slechts weinigen dit opgevallen, maar uit berichten op het forum van KRC Genk blijkt nu toch dat er een enkeling die behoort tot de fans van Genk het veld heeft betreden. Dit heeft mogelijk serieuze gevolgen voor de beslissing over de einduitslag, want het betreden van het veld …

%d bloggers liken dit: