Christophe en Dominique zijn 2 broers die de familiezaak Cozino by Euro Cash samen uitbaten. Euro Cash is niet zoals het doet vermoeden een zaak waar je kunt wedden met geld maar wel een zaak die je veel kan opleveren door uw heel woonconcept te laten uitvoeren door Cozino by Euro Cash.

©Mediahaspengouw

Keuken, badkamers, dressings
Cozino by Euro Cash bestaat bijna 50 jaar en is ontstaan uit het verkopen van elektrische toestellen  Wat ben je met elektrische toestellen als je geen keuken hebt… Bij een huis horen badkamers … In slaapkamers horen dressings…

Ongeveer 20 jaar geleden hebben de broers Christophe en Dominique de kans gekregen om de zaak over te nemen.

Bij Cozino by Euro Cash kan je heden terecht voor een totaalconcept van uw leefruimte. Denken we maar aan uw keukentoestellen, keuken, badkamer, slaapkamer, dressing, boekenrekken, zetel, tafels, stoelen, spiegels,  … en… dit alles rekening houdend met het budget. Er worden zelfs tv’s geïnstalleerd in de keuken.

Het voordeel bij Cozino by Euro Cash is dat er maatwerk wordt geleverd naargelang de behoeften en mogelijkheden. Je kan rekenen op een ervaren plaatsingdienst, een eerlijke prijs en een normale leveringstermijn.

©Mediahaspengouw

Cozino Belevingsloft
Om ieder een inzicht te geven hoe een comfortabele leefruimte eruit kan zien, hebben Christophe en Dominique  een Cozino belevingsloft gecreëerd op de eerste verdieping in hun handelszaak. Je kunt er de volledig ingerichte woonkamer, badkamer en slaapkamer gaan bewonderen.  Tegenwoordig is er ook veel vraag naar het inrichten van bureaukamers of het plaatsen van een totale home-cinema. Het merk Cozino focust op kwalitatief design en volgt de laatste trends.

Zo kun je ook allerlei cookware producten vinden zoals potten en pannen, alles voor het bakken en braden, keukengerei, … kom en beleef de wondere wereld van de woninginrichting. Bij Cozino by Euro Cash zorgen ze ervoor dat uw droomhuis werkelijkheid wordt.

Christophe en Dominique zijn zeer blij met deze realisatie en kunnen nu woonconcepten van A tot Z afleveren en dit alles op maat van de klant. Indien je plannen hebt om je keuken, badkamer of interieur aan te passen, maak dan gerust een afspraak en laat je overtuigen van al dat moois.

©Mediahaspengouw

Contactgegevens
Euro Cash, Sint-Truidersteenweg  143, 3350 Linter-Orsmaal, info-linter@eurocash.be, www.eurocash.be, Euro cash | Facebook, 011 78 11 42

©Mediahaspengouw