Renovatie kruispunt Rellestraat – N80 tijdelijk uitgesteld

verkeer

Omdat asfaltwerken zeer weersgevoelig zijn, heeft het Agentschap Wegen en Verkeer op basis van de huidige voorspellingen beslist om de renovatie van het kruispunt van de Noord Oostelijke Omleiding (N80) en de Rellestraat een week uit te stellen.

De installatie van de slimme verkeerslichten schuift mee op in de planning. Als de weersomstandigheden het toelaten, zullen deze werken starten op maandagavond 5 november.

Stand van zaken voorbereidende werkzaamheden
De voorbije dagen werden al een aantal voorbereidende werken uitgevoerd. In de loop van de volgende dagen zal de aannemer o.a. verder werken aan de fiets- en voetpaden in de Rellestraat en ter hoogte van de Hasseltsesteenweg.

Project in een notendop
In de loop van de volgende weken zal het agentschap het wegdek van de onderstaande kruispunten vernieuwen en er slimme verkeerslichten installeren:

  • N80 x Rellestraat
  • N722 x Zepperenweg
  • N80 x Hasseltsesteenweg (N722)
  • N80 x Tongersesteenweg (N79)
  • N80 x Luikersteenweg (N3e)

Meer informatie en een gedetailleerde planning vind je op www.wegenenverkeer.be/N80sinttruiden.

Bron werven in Sint-Truiden

Geen reacties

Deel jouw reactie met de bezoekers van Truiensnieuws.be

verkeer
Snelheidscontroles in Alken zijn verontrustend. De kas wordt gespijsd

Bij snelheidscontroles in Alken heeft de politie 81 overtreders geflitst in de Meerdegatstraat. Dat is 28 procent van de 288 gecontroleerden. Ook in de Grootstraat was er een controle. Daar reed bijna één op vier te snel: 120 overtredingen op 520 gecontroleerde voertuigen.  

verkeer
2
12-rittenkaart op komst?

Komt er een gratis 12-rittenkaart voor iedere bewoner? Er is een voorstel voorgelegd aan de Raad van bestuur van de NMBS waarbij iedere inwoner van België een gratis 12-rittenkaart kan bekomen. 12-rittenkaart Het product zal de vorm aannemen van een pass op naam en op aanvraag. Deze zal ter beschikking …

Sint-Truiden
Verkeer en veiligheid nav Monumentenrun en Haspengouw Culinair dit weekend

donderdag 5 september 2019 Naar aanleiding van de Monumentenrun en Haspengouw Culinair zijn er dit weekend een aantal specifieke verkeers- en veiligheidsmaatregelen van kracht. Monumentenrun Op zaterdag 7 september 2019 organiseert het stadsbestuur van Sint-Truiden in samenwerking met Koninklijke Tochtgenoten Atletiekclub Sint-Truiden (KTACT) en organisatiebureau YES de 5de Monumentenrun, een …