Wellen, Zonneveldweg – In de nacht van zondag op maandag verloor de bestuurder van een voertuig de controle over het stuur en kwam in aanrijding met de gevel van een woning, die hierdoor beschadigd raakte. De 45-jarige bestuurder werd door deze aanrijding lichtgewond. Samen met zijn vrouw en de twee kinderen van 3 en 5 jaar werd de bestuurder naar het ziekenhuis overgebracht. Vooral de 36-jarige vrouwelijke passagier was er erg aan toe en werd met ernstige verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Volgens de functionaris van de politiezone Kanton Borgloon waren er geen remsporen en is de bestuurder in de bocht gewoon rechtdoor gereden. Mogelijks zou de man in slaap zijn gesukkeld. De bewoners van het huis waar de wagen tegenaan geknald is kwamen er met de schrik vanaf. Er is wel veel schade aan de woning.

Kortessem, Hasseltsesteenweg – Maandagavond vond er een kop-staart aanrijding plaats waarbij drie voertuigen betrokken geraakten. Een 36-jarige dame uit Ham geraakt door deze aanrijding lichtgewond en werd naar het ziekenhuis overgebracht. Ook een 18-jarige jongedame uit Heers moest ter controle even naar het ziekenhuis.

Borgloon, Rullecovenstraat (Kerniel) – Dinsdagnamiddag omstreeks 16 uur vond er een aanrijding plaats tussen een tractor en een personenwagen. De bestuurder werd naar het ziekenhuis overgebracht. De wagen is total loss verklaard.