Zaterdag 10 november kreunt hangar 66 in Brustem weer onder de decibels van de ‘BOMPAD’ party. Voor de 21ste keer zal de grootste fuif van Sint-Truiden en omstreken weer ruim 3500 fuifnummers ontvangen.

 

Zaterdag 10 november is het weer zover. Chirojongens RVM Sint-Marten organiseert de 21ste editie van de BOMPAD party. Ook dit jaar zal de fuif plaatsvinden in de gebruikelijke hangar 66. De ticketverloop verloopt alvast vlot met al ruim 2000 verkochte tickets. De fuifgangers kunnen alvast rekenen op de vaste huisdj’s. Net zoals vorig jaar zal ook het licht en geluid een spektakel zijn, al is het geen feesteditie er zullen kosten nog moeite gespaard worden.

De organisatie doet alvast alles om het de jongeren zo aangenaam mogelijk te maken, zo zijn er gratis fuifbussen ingeschakeld in samenspraak met de provincie Limburg die vanaf verschillende locaties in de stad rijden naar de BOMPAD. De drankprijzen blijven onveranderd ten opzichte van vorig jaar, een pintje is al verkrijgbaar voor de prijs van €0.90.

Meer info op  www.bompad.be. Tickets ook te koop via www.facebook.com/bompad