Op donderdag 1 en vrijdag 2 september houdt het Truiense Avant Machinery jobopendeurdagen. Door het succes van de veel gevraagde Avant-knikladers komen er jobs bij. De marktleider voor knikladers en hoogtewerkers is een familiebedrijf met oog voor elke werknemer. “We willen sollicitanten vooraf laten ervaren hoe aangenaam het er in ons familiebedrijf aan toegaat”, zegt CEO Tom Raepers.

Door de gestage groei van het Truiense bedrijf AVANT Machinery is de invoerder van AVANT-knikladers voor België en Nederland op zoek naar 10 medewerkers. Hoe CEO Tom Raepers dat wil doen? “Door sollicitanten vooraf te laten ervaren hoe aangenaam het er bij het bedrijf aan toegaat. Bij ons werk je in ideale omstandigheden, met collega’s die begaan zijn met hun job en die begrijpen wat belangrijk is voor onze klanten. Deze troeven kunnen kandidaten zelf ontdekken tijdens onze jobdagen op 1 en 2 september. Zo verlagen we de drempel en bouwen we meteen een band op.”

Marktleider

Het Truiense AVANT Machinery is als verdeler van AVANT-knikladers en Leguan-hoogtewerkers marktleider in België en Nederland. In 2021 realiseerde het bedrijf een omzet van 25 miljoen euro. Dat is opnieuw 20% meer dan het jaar voordien. Tom Raepers heeft dus meer mensen nodig. “Ons huidig team van 25 medewerkers zal versterkt worden. Zo zijn we op zoek naar 2 regio-accountmanagers, een salesmanager service & parts, een servicemanager, een dispatcher voor de technische dienst, een marketingcoördinator, een technieker binnen-/buitendienst, een administratief logistiek medewerker, een chauffeur C en een koerman. Dat zijn specifieke profielen, die in tijden van arbeidsmarktkrapte bijzonder gegeerd zijn. Vandaar dat we de klassieke vacaturetekst willen overstijgen met deze job-opendeurdagen. Ik ga ook zelf als CEO de tijd nemen om iedere bezoeker, met een hapje en drankje erbij, persoonlijk te ontmoeten.”

                                                           

De jobopendeurdagen vinden plaats op donderdag 1 september en vrijdag 2 september, telkens van 12u tot 20u, in de showroom van AVANT Machinery, Tiensesteenweg 240, 3800 Sint-Truiden – Vooraf registreren is wenselijk via https://www.avanttecno.com/be/nieuws-en-evenementen/evenementen/jobdag

 

Foto’s – © Avant Machinery