Zin in Zomer – Poëtische en illustratieve stadswandeling zondag 30/08/2020

Activiteiten

Op zondag 30 augustus 2020 kun je deelnemen aan een poëtische stadswandeling.

De wandeling start aan de Sint-Jacobskerk (Schurhoven 47) en brengt je tot aan de Academiezaal. De wandeling duurt ongeveer 1,5 uur en er zijn verschillende vertrekuren: 13u30, 13u50 en 14u10.

De deelname is gratis, maar je dient je wel op voorhand in te schrijven. Alle haltes zijn voorzien op groene pekken in de stad. Het dragen van een mondmasker is wel verplicht.

Samen met de gids ontdek je gevestigde dichters en beloftevol talent uit eigen streek. Met Max Temmerman, Hind Eljadid, Moya de Feyter, Mona Thijs en Margot Delaet wordt er een mooi en divers programma aangeboden.

Aan de Academiezaal wachten illustratoren Lisse Loos en Indra Luyten. Zij tekenen op verzoek en brengen de mooiste reislandschappen van de deelnemers terug tot leven.

Reservatie
Vermeld het aantal personen en je telefoonnummer via e-mail: uitbalie@sint-truiden.be  of telefonisch via het nummer 011 70 17 00 tijdens de openingsuren.

Info: www.zininzomer.be/voorstelling/72

Zin in Zomer 2020 is een organisatie van Villa verbeelding in Hasselt met Bibliotheek Genk, Bibliotheek Hasselt Limburg en Bibliotheek Toni Coppers en cultuurcentrum De Bogaard in Sint-Truiden.

Geen reacties

Deel jouw reactie met de bezoekers van Truiensnieuws.be

Activiteiten
Technopolis gaat naar school

Technopolis organiseert in de eerste helft van het nieuwe schoojaar een hele reeks workshops en shows voor de scholen rond wetenschap. De scholen kunnen nog steeds terecht bij Technopolis in Mechelen maar kunnen ook ervoor opteren om Technopolis naar school te brengen, nu zeker een aanrader na het stijgend aantal …

Activiteiten
Miljonairsroute – Zaterdag 26/09/2020 – 13u – 16u – Organisatie PVDA Sint-Truiden

Volgens PVDA-Sint-Truiden is er veel geld in de wereld, ook bij ons in Haspengouw. Die rijkdom is alleen slecht verdeeld. De coronacrisis maakt de verschillen tussen rijk en arm nog groter. Om te vermijden dat de coronafactuur op het bord van de werkende klasse belandt, is het nodig dat de …

Activiteiten
Wijndomein Kitsberg stelt haar domein open op 6, 20 en 27 september

Evi en Daniel Medarts-Swerts wilden een eigen wijn van topkwaliteit produceren. In 2008 ging deze droom in vervulling. Ze zijn fier op hun wijngaard en wensen graag uitleg te geven over het ontstaan van hun passie: de wijnteelt. Wens je meer te weten over de teelt en de verwerking van …

%d bloggers liken dit: