In de sector van de tweehandswagens blijft CL Cars, op de hoek van de Luikersteenweg 320 en Brustem-Dorp in Sint-Truiden, het erg goed doen. Door het succes is er op een tweede site, even verderop op nummer 352, een groot aanbod voor de populaire bestelwagens. “We blijven ook bijzonder veel benzine- en dieselwagens verkopen. De Vlaming is nog niet toe aan elektrische auto’s. Door op twee locaties te werken kunnen we onze klanten nog beter bedienen.”

  • Sint-Truiden – Advertorial, Rudi De Cock

Uit recente onderzoeken en interviews blijkt dat toonaangevende dealers in tweedehands auto’s de voorkeur blijven geven aan voertuigen die op benzine of diesel rijden. “Van de groeiende populariteit van elektrische en hybride auto’s merken wij niets”, vertelt de zaakvoerder van CL Cars. “Er blijft een stevige vraag naar traditionele brandstofvoertuigen. Automobilisten zijn immers gewend aan de goede prestaties en het onderhoud van deze voertuigen, wat hen doet terugkeren naar dezelfde brandstoftypen bij het zoeken naar een tweedehands auto. En hoewel de markt voor elektrische auto’s traag groeit, blijven er veel vragen. Mensen maken zich zorgen over zaken als laadinfrastructuur en actieradius bij elektrische voertuigen. Onze klanten geven massaal de voorkeur aan benzine- en dieselauto’s.  De recente verbeteringen in brandstofefficiëntie en lagere emissieniveaus vormen een aantrekkelijke optie voor kopers die zowel prestaties als milieuvriendelijkheid willen.” En wat als de vraag naar elektrische tweedehands stijgt? “Als onze klanten er naar zouden vragen, dan gaan we natuurlijk mee in dat verhaal van de hybride & elektrische wagens.”

Tweede locatie

In beeld – De bestelwagens scoren goed bij CL Cars

Bij het Truiense CL Cars voelen ze de populariteit van ‘de occasie’, en niet in het minst van bestelwagens. Daarom werd er een tweede locatie geopend, ook op de Luikersteenweg (nr. 352, recht tegenover De Winston). “We merken een grote populariteit in de vraag naar bestelwagens. De nieuwe locatie stelt ons in staat om aan deze groeiende behoefte te voldoen en onze klanten beter van dienst te zijn.”

In beeld: de tweede vestiging op de Luikersteenweg in Brustem tegenover tankstation Keupers specifiek voor de bestelwagens

Ook de snelle levering blijkt een sterke troef te zijn. “Mensen moeten te lang wachten op een nieuwe wagen. Ze horen ook van anderen dat die wachttijd zelfs durft uit te lopen. Meer automobilisten kiezen voor een wagen van één of twee jaar oud, omdat dat betaalbaarder is. Voor die mensen hebben we een gevarieerd aanbod in voornamelijk benzine en diesel. Onze klanten kiezen door hier rond te wandelen of bestellen via onze website. We hebben een vijftigtal wagens in voorraad. Wij bieden wagens aan van alle merken.”

Service na verkoop

 

                                               

In de Limburgse regio scoort CL Cars hoog op het vlak van klantentevredenheid. Hoe komt dat? “Door een goede service achteraf krijg je een betrouwbare naam”, weten ze bij CL Cars. “We hebben hier een eigen werkplaats met techniekers die erg begaan zijn met de auto’s die we verkopen. Er staan vervangwagens klaar. Er is onze service na verkoop waardoor we de klant dat tikkeltje extra geven. Er is de sterke troef van autofinanciering zodat kopers niet op zoek moeten voor een lening. Of anders gezegd: onze klanten kunnen hier voor alles terecht. We zien graag contente mensen.”

Praktisch

CL CARS – Luikersteenweg 320 en 352 – Sint-Truiden – Tel. 011 69 11 70

                   Openingsuren: 

Maandag tot en met vrijdag : 9.30 uur – 12 uur en van 13 uur tot 18 uur

Zaterdag : 9.30 uur – 12 uur en van 13 uur tot 16 uur

Zondag gesloten.

www.clcars.be

 

Beelden © CL Cars / rdc