210714-vikings1Op zondag 8 augustus tovert het park Rufferdinge om tot een heus Vikingdorp. Re-enacters nemen jullie mee naar de wereld van de Vikingen. Ontdek met je eigen ogen hoe zij leefden. Het belooft een boeiende reis te worden doorheen de geschiedenis.
Aansluitend ontdekken jullie Landen samen met Vikingkinderen Magnus en Liv. Aan de hand van verschillende zoek- en doe opdrachten kan je de cijfercode van de schatkist der goden bemachtigen. Op het parcours ontmoeten jullie speciale gasten.
De Vikingwandeling gaat door van 14 tot 17u. Elke 5 minuten begint een bubbel aan de wandeling. We starten aan het belevingscentrum Rufferdinge. Zijn jullie er graag bij? Stuur dan een mailtje naar inschrijvingen@landen.be. Gelieve jullie voorkeursuur door te geven, alsook het aantal personen en aantal kinderen dat in jullie bubbel deelneemt. Voor de contact-tracing willen we vragen jullie GSM-nummer ook door te geven.
Per deelnemend kind bedraagt de kostprijs 2 (materiaalkost). Er wordt voor het rugzakje een waarborg gevraagd van 10 euro.
Tot dan!