Een duik in het zwembad? Dat is een goed idee, want zwemmen is leuk en gezond op elke leeftijd! Zwemmen gaat veel verder dan je conditie verbeteren. Een frisse duik draagt bij tot een gezonde levensstijl en is goed voor vele dingen… anti-stress, goed voor de lijn, sterke rugspieren, minder kans op hart- en vaatziekten, kleine kans op blessures, enz…
Hoewel Heers geen zwembad heeft, willen we je toch stimuleren om regelmatig te gaan zwemmen en dit door het verlenen van een financiële tussenkomst.
Vanaf heden kan je een terugbetaling krijgen bij aankoop van een 10-beurtenkaart, een jaarabonnement of het volgen van zwemlessen. De totale tussenkomst voor de lessen en abonnementen samen bedraagt maximum € 75/jaar per gebruiker.

Voorwaarden voor tussenkomst

Ga je zwemmen in één van onderstaande zwembaden, dan heb je recht op een terugbetaling van 30% op een 10-beurtenkaart, een jaarabonnement of zwemlessen met een maximumbedrag van
75 euro/jaar per gebruiker.

    • Sportoase Aqua, Vrijheidweg 9, 3700 Tongeren
    • Piscine Edmond Leburton, Rue des Prés 43, 4300 Waremme
    • Bloesembad, Olympialaan 10, 3800 Sint-Truiden
    • Triamant, Halingenstraat 76, 3806 Velm (enkel voor leren zwemmen en/of vervolmaking)

De zwemlessen worden begeleid door gekwalificeerde lesgevers van een erkende organisatie en hebben tot doel het zwemmen aan te leren of een pas aangeleerde zwemtechniek te verbeteren.
Wat moet je doen om een tussenkomst te krijgen?

Bezorg de nodige documenten aan de sportdienst, Paardskerkhofstraat 20, 3870 Heers, of per e-mail naar sport@heers.be :