In de krokusvakantie (13/02 t.e.m. 21/02) kan je een leuke gezinswandeling met opdrachten en een fotozoektocht maken. Deze wandeling van 5 km is 100% verhard en dus geschikt voor iedereen.
De wandelkaart met opdrachten en de foto’s voor de fotozoektocht liggen voor je klaar aan het start- en eindpunt bij sporthal De Bloken. (Of je kan ze hier downloaden: https://bit.ly/2On970E). Neem zelf een pen mee om je antwoorden te noteren en je smartphone; zo kan je een leuke foto van je antwoorden sturen naar jeugd@wellen.be en maak je kans op een leuke prijs.
Leuke foto’s getrokken tijdens de wandeling? Deel ze met ons via Facebook en Instagram
1f449-2871468Steun Een Hart voor Limburg
Wandelen jullie mee en willen jullie dit goede doel steunen? Bevestig dan je deelname op https://acties.eenhartvoorlimburg.be/project/29612 en schrijf je gift over. Minimum bedrag is € 5 (vanaf € 40 is je gift fiscaal aftrekbaar)
Gemeente Wellen steunt met deze wandeling de actie “Rond-je Limburg” van het streekfonds Een Hart voor Limburg. Zij zetten zich in voor kwetsbare kinderen en jongeren in onze provincie. De ingezamelde middelen worden integraal gebruikt voor de vele noden die er zijn, noden die niet door de overheid gesubsidieerd worden.