In Gelinden kweken ze nog (h)eerlijk BOERgondisch Belgisch Wit-Blauw rundsvlees van eigen Haspengouwse bodem, rechtstreeks van de boer aan huis geleverd. Het mooiste voorbeeld van de korte keten!

Dit (h)eerlijk kwaliteitsvlees is afkomstig van een rund dat geboren, opgegroeid en afgemest is op de eigen boerderij te Gelinden. Al generaties lang werken deze boeren uit Gelinden met hart en ziel om de runderen dag in dag uit met liefdevolle zorgen groot te brengen. Elk dier heeft een erkende stamboekregistratie en dus ook een eigen verhaal. In vertrouwen werken zij samen met een erkende ambachtelijke beenhouwerij waar de versnijding en bereiding van het vlees met respect plaatsvinden.

Al enkele jaren verkoopt Benoit Bormans met passie verse vleespakketten afkomstig van zijn boerderij. “Wij willen jullie dan ook met deze pagina op de hoogte houden van onze dagelijkse activiteiten op de boerderij en aantonen dat wij dag in dag uit ons uiterste best doen om dit Belgisch Wit-Blauw kwaliteitsvlees rechtstreeks tot bij u te brengen. U kan hieronder ons aanbod terugvinden. Wij voorzien dit maandelijks. Volgende verse vleespakketten zijn te verkrijgen op zaterdag 12/06/2021.

Wenst u graag meer info of te bestellen?
Dan kan u ons telefonisch +32498619496 bereiken.
Of via Messenger contacteren op Benoit Bormans
Bovine @BovineBlancBleuBelge  · Boerderij

Overbroekstraat 18, 3800 Sint-Truiden (Gelinden)

 

210526-bovine1 210526-bovine2