“Zepperen in de kijker” is het onderwerp van een fotowedstrijd van de Landelijke Gilde van Zepperen. “Tijdens deze donkere periode willen we als landelijke gilde toch contact blijven houden met jullie en daarom organiseren we een actie om ons dorp en zijn sociaal leven in de kijker te zetten”, aldus Jos Souwens van de L.G.

Dit doen ze aan de hand van een fotowedstrijd met als titel “ Zepperen in de kijker”. Ze vragen jullie digitaal foto’s in te zenden over Zepperen (bv. een foto van het kerkplein) of die verband houden met Zepperen (bv. de LG op uitstap in Mechelen, Ferm op reis …). Het hoeven dus zeker niet alleen dorpskiekjes te zijn.

Wat is het regelement verbonden aan deze wedstrijd:

 1. Iedereen mag deelnemen, ook niet LG-leden.
 2. Elke deelnemer mag maximaal 3 foto’s insturen, liefst geen portretfoto’s, groepsfoto’s mag wel.
 3. Elke foto moet voorzien zijn van een uitleg
  – waar werd de foto genomen
  – wat stelt de foto voor
  – eventueel een kort verhaal, geschiedenis verbonden aan deze foto.
 4. De foto’s moeten via mail verstuurd worden naar Jos Souwens (souwensjos@hotmail.com) en dit vóór 30 november.
  Schrijf aub in de onderwerpregel LG Fotowedstrijd, zo zal je inzending niet over het hoofd worden gezien.
  Vermeld zeker je voornaam, naam en telefoonnummer.
  Als je foto’s goed zijn aangekomen krijg je een bevestiging van Jos Souwens.

Na 30 november, afhankelijk van de omstandigheden i.v.m. corona, zullen de foto’s anoniem voorgelegd worden aan een jury samengesteld uit bestuursleden van LG. Zij bepalen de winnaars. De 5 beste deelnemers worden bekroond met een mooie prijs. Nadien blijven alle ingezonden foto’s eigendom van LG Zepperen en zullen o.a. gebruikt worden om hun Facebookpagina op te fleuren. “We hopen dat jullie graag ingaan op ons initiatief en we wensen jullie veel succes met de zoektocht naar de mooiste foto’s. Hopelijk tot snel, hou het ondertussen veilig voor iedereen en gezond voor jezelf”, besluit Jos Souwens.