Samy Mmaee vierde zijn terugkeer bij de groep van STVV met een weliswaar late invalbeurt in de wedstrijd in en tegen Kortrijk. Een dag later organiseerde hij een Q&A-sessie voor zijn volgens: zij stelden vragen en Mmaee antwoordde via Instagram.

210122-mameeOp de vraag of de STVV-fans nu de besten zijn, antwoordde Mmaee laconiek met “MDR”, in chattaal “mort de rire”, om je dood te lachen. Dat weinig subtiele antwoord schoot echter in het verkeerde keelgat bij de al zo fel getormenteerde fans. Hij haalde het antwoord nog snel weg, maar zoals veel op de sociale media, het kwaad was geschied en de boosheid van de fans terecht. Curieus hoe Peter Maes en het bestuur met deze affaire om zullen gaan. Of zit STVV nu met zijn ‘Lamkel Zé”-geval opgescheept? De tijd dat supporters hun duur verdiende centen in een duur abonnement staken om er vervolgens niks mee te kunnen doen, een abonnement op Eleven moeten nemen om toch iets te zien, en de spelers met die centen grote sier maken en de supporters zelfs te kakken zetten, is duidelijk voorbij. De tijd van onaantastbare sterren is voorbij.

Op de sociale media wordt Mmaee al bij het groot vuil gezet en zijn de commentaren niet van de poes, alhoewel, in een truitje van Racing Genk is hij nog niet op training verschenen. Nog niet.