Maandelijks valt er, door de Schitterende Scanactie van Shop & The City Sint-Truiden, een lokale shopper in de superprijzen. Klanten scannen doorheen de maand met hun Shop & The City kaart bij deelnemende handelaars & uit deze virtuele lotjespot wordt er één winnend lotje getrokken.
Benieuwd naar de winnaar van augustus? Lees hier verder.

Texas
Na het scannen bij groente- en fruitwinkel ‘Den Hof’ op de Grote Markt, werd Lieve De Ridder geloot als winnares van de maand augustus. “Ik heb nog nooit iets gewonnen in mijn leven, dus ik was heel aangenaam verrast toen Bram en Eline van Shop & The City voor mijn deur stonden. Ik mocht kiezen uit de superprijzen in de prijzenetalage en heb toch even getwijfeld welke prijs ik zou kiezen. Uiteindelijk koos ik voor het 100% donsdeken van Slaapstudio Dodo. Mijn dochter woont in Texas en ik ga haar deze prijs sturen voor in het vakantiehuis.”

Dubbel feest
“Voor Schitterende Scanactie partner, Slaapstudio Dodo, is het deze week dubbel feest. Lieve kiest voor hun superprijs, maar Linda & Jos hebben ook een jubileum te vieren. De winkel in de Stapelstraat bestaat 20 jaar en daar mogen zij terecht fier op zijn. Wij willen hen dan ook namens de middenstandsvereniging & Stad Sint-Truiden een dikke proficiat wensen”, aldus Shop & The City Sint-Truiden.

Shop & The City cadeaucheques
Naast het winnen van de maandelijkse superprijzen, verloot Shop & The City Sint-Truiden elke maand 25 Shop & The City cadeaucheques, voor een totaal van €2500. Vergeet je Shop & The City kaartje dus zeker niet bij het shoppen in Sint-Truiden. Wie weet keer je naar huis terug met extra shop- en horecabudget!
“Trots dat we met deze winacties de shoppers blijven stimuleren om lokaal te kopen in deze mooie winkelstad”, besluit Schepen van Handel & Markt, Johan Mas.