Wij vernamen gisteren dat de inschrijvingen voor alle Limburgse vaccinatiecentra dienen te gebeuren via éénzelfde platform, georganiseerd in samenwerking met ELZ Haspengouw. Helaas is onze oproep voor vrijwilligers dus achterhaald. Mensen die willen meehelpen met de vaccinatiecampagne moeten zich nu aanmelden via het platform ‘Help Limburg vaccineren’.

Er stelden zich al heel wat inwoners kandidaat als vrijwilliger in ons vaccinatiecentrum. Alvast onze dank hiervoor. Dat zoveel inwoners zich willen engageren om te helpen vaccineren is hartverwarmend.

Heb je je al aangemeld – via onze website of een papieren inschrijvingsformulier – om als vrijwilliger te helpen in het vaccinatiecentrum in Borgloon? Dan moet je je opnieuw inschrijven op www.eerstelijnszone.be/eerstelijnszone-haspengouw. Omdat er een aantal bijkomende gegevens (o.a. rijksregisternummer) worden opgevraagd kunnen wij deze inschrijving helaas niet voor jou doen.
Deze bijkomende gegevens zijn nodig om vrijwilligers makkelijker te koppelen aan de uit te voeren taken (toezichthouders, mensen voor het onthaal, mensen om te registreren, vaccinnatoren, parkeerwachters…).

Vele helpende handen zijn nodig. Dus aarzel niet om je (opnieuw) in te schrijven op www.eerstelijnszone.be/eerstelijnszone-haspengouw.